En pakke med frø

Så kom de frø, jeg havde bestilt. En pose fuld af havedrømme. Chili, sommerblomster og en pakke med 6 forskellige squash – der skal være farvefest i squashbedet i år.

Billede2

Rosenslynger har jeg også købt frø til – de er nu så kønne.

Billede7

Sidste år brugte jeg en stor gren fra korkelmen som klatrestativ for den – det vil jeg gøre igen.

Lampepudsergræs har jeg også købt. Det skal vokse store krukker på terrassen ved B&B’en. Og så noget, jeg ikke kendte: Sommercypres. Den skal angiveligt vokse op som grøn plante og så blive rød i efteråret. Det lød lidt spændende, syntes jeg. Det er jo ikke længere siden, at det var efterår, end at man godt kan huske, at der manglede lidt farve hist og her.

Billede1

Sidste år på den her tid, købte jeg også frø. Til de mørke skabioser, Black Knight, som kom så flot, men så frygteligt sent. Dem har jeg ikke købt i år. Måske har nogle selvsået sig?

Billede5

Frø til digitalis købte jeg også sidste år. Dem får vi glæde af i år. Især er jeg spændt på den ferskenrosa – mon den kommer til at se ud som på billedet?

Billede1

Det er spændende tider, vi går i møde. I weekenden starter havesæsonen for mig, for der vil jeg så chili. Egne frø igen i år, så hvad mon de bliver til af sjove krydsninger? Vi får se. Der er også nogle nye slags chili – hvordan mon de bliver? Det er noget af det mest spændende ved at have en have.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “En pakke med frø”

 1. Hvor dejligt. Der er ikke noget som at udvælge og modtage frø. Drømme på pakke er de:-)
  Den mørke skabiose er bare så smuk. Jeg har den mellem grøntsagerne i køkkenhaven hvert år.
  Det er vældig let selv at høste frø fra skabiose. Frøene er store og lette at tørre. Og så er der penge at spare – eller penge at bruge på noget andet til haven;-)
  Jeg har ikke været ude for at den sår sig selv, men måske er du heldig.
  Kh Lotte

  Like

 2. Flot med rosenslynge på korkelmgrenen. Jeg sår ikke, har ikke tid til at prikle, når den tid kommer. Håber også på noget selvsåning.
  Held og lykke med dit
  Kh Lisbeth

  Like

 3. Uha hvor dit indlæg får det til at krible i fingrene, og øge forventningerne til denne sæson, jubiiijubii, tror det bliver til en tur til plantorama lige om lidt:-)

  Like

Der er lukket for kommentarer.