Sikke en forskel

Natten til lørdag landede en dyne på en 10-15 centimeter sne. Tyk, tung sne.

I Aarhus Kommune, der starter lige oppe ad vejen, havde de nok læst vejrudsigten og besluttet sig til at spare snerydningen, når det alligevel skulle blive tøvejr i dag. De skal nok bruge pengene på at bygge isbjergshuse og holde kulturår og den slags inde i byen, og det gør da heller ikke noget, for vi ved jo så nogenlunde, hvor vejen er. Det er godt at vide, for helt åbenlyst er det ikke.

Billede12

Det var faktisk ret flot i al sin hvidhed. Jeg stoppede og tog et billede ved Borum Vestergård, hvor vejen deler sig.

Billede11

Der tog jeg også et billede i august. Et billede af det gyldne høstlandskab.

Billede7

Varme, gyldne farver. Sikke en forskel.

God dryppende tøvejrs-søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Sikke en forskel”

Der er lukket for kommentarer.