50 tulipaner og en enkelt ranunkel

Lørdag morgen var der ikke noget med at ligge og snue – Mrs. McNaehrig var tidligt på jagt. Fødselsdagssalg i Billigblomst – slagtilbud fra kl. 8. Der var blandt andet 50 tulipaner for 50 kroner – det er da værd at køre efter? Især når der også var nogle store potter, jeg længe har haft kig på – også til 50 kroner.

Billede2

Jagten var succesrig, bilen kom fyldt hjem, og jeg havde kun brugt 30 kroner mere end planlagt – dygtig, ikke? Potterne gemmer vi lige, til det bliver forår. De står trygt og godt og venter på, det bliver deres tur.

Men tulipanerne. Tulipanerne er lige det, der kan lyse en hel stue op nu. Og 50 tulipaner er mange.

Aalto vasen er fyldt til bristepunktet af knirkende, sprøde, friske tulipaner.

Billede6

Old English vasen er også fyldt – tulipaner og lidt troldegrene sammen. De bare grene er smukke sammen med tulipanerne. Vinter og et strejf af forår i skøn forening.

Billede3

Også en lille ranunkel sneg sig op i indkøbsvognen.

Billede5

Den er godt selskab for den lille forårsengel. Jeg elsker ranunkler og deres silkepapiragtige blade.

Billede4

Nu er det søndag, stuen lyser af blomster, og udenfor skinner solen, selvom det er bidende koldt. Med lys og farver vender energien tilbage for fulde omdrejninger, så lad os komme i gang.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “50 tulipaner og en enkelt ranunkel”

Der er lukket for kommentarer.