Køkkenpynt, sådan bare for sjov

En lille juledekoration til køkkenet med ting fra køkkenet. Et lys, et hvidløg, et rødløg, kanelstænger, laurbærblade og nødder.

Billede3

Sat i en gammel skål

Billede1

og anbragt på køkkenreolen, så bogenglen også har noget pænt at se på. Hvis den ellers kunne finde på at løfte blikket fra bogen. Aldrig har jeg set nogen læse så koncentret så længe. Jeg tror, det er en bog om nisser, den er i gang med lige nu. Hvad skulle det egentlig ellers være?

Billede2

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Køkkenpynt, sådan bare for sjov”

Der er lukket for kommentarer.