Tornekransen er pyntet til jul

Tornekransen, som jeg lavede på kurset med Else-Marie Andersen, er blevet pyntet op til jul. Med blomster, med kugler og med lys i midten.

Billede3

Den ser hyggelig ud nu, som den står der i selskab med en lille, eftertænksom engel, julehjerter af blød ene og fyrfadsbægrene, der kom til at hoppe op i indkøbskurven i Bilka. Det er sjovt med de juleting – de har ligesom deres egen vilje, når de vælger et nyt sted at bo. Lidt ligesom man hører det om katte?

Vinduet ud mod ‘Østrig’ har også fået lidt pynt. Stjernen får lov at hænge der, til den skal op i toppen af juletræet.

Billede4

Lige så langsomt bliver huset pyntet op til jul. Det har allerede været anden søndag i Advent, og jeg er helt sikker på, jeg så en nisse smutte om bag grønkålene her til morgen.

God mandag.

 

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Tornekransen er pyntet til jul”

 1. Så hyggeligt med nisser i grønkålene:-))) din krans er utrolig lækker, og det samme med det samlede billede. Din stjerne er flot, og det inspirere mig til at hænge min op i køkkenvinduet, har en der ligner en smule.

  Like

  1. Dejligt, når man kan inspirere hinanden 🙂 Mon ikke også I har nisser? De har det jo med gerne at ville bo på landet, og helst i gamle huse, hvor der er et loft af den gammeldags slags. Nisser er ret meget traditionalister 😉

   Like

 2. Nøjjj, hvor har jeg benyttet mig af dine dejlige opskrifter.
  Dyrekøllen, selleritern og netop nu dine fine lakridssmåkager osv.
  Glæder mig hver dag til dine små finurligheder – enkle og fine.
  Tak for det !

  Like

Der er lukket for kommentarer.