Kalenderlyset

Nu er det ikke næsten december længere – nu er det rigtigt december. Her til morgen blev kalenderlyset tændt. Det står i den samme zinkbakke, som det plejer, men dekorationen er anderledes. Det er den hvert år – anderledes, men alligevel af samme slags.

Billede1

I år er der kommet papirblomster i.

Blomsterne har jeg ikke lavet selv, men fået til en julefrokost, vi var til, hvor de lå som kuvertpynt. De er foldet af sider fra gamle salmebøger. Meget julet, syntes jeg, så de fik plads i årets kalenderlys-deko.

Billede3

Jeg vil gerne prøve selv at lave nogle af de søde blomster, og jeg har fundet en vejledning her, hvis du også skulle få lyst til at prøve. Gamle salmebøger skulle være til at finde i genbrugsbutikker.

God første december!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Kalenderlyset”

 1. Smukke blomster – og det er da en fin ide at bruge en gammel salmebogs blade. Det ville være en stor udfordring af min tålmodighed, men så kan jeg jo nyde dit billede i stedet.

  Like

 2. Sikke nogle søde blomster…. og hvor er der mange søde ting man kan lave-…
  God december til dig

  Like

 3. Dejligt med en henvisning – for det kribler da næsten i fingrene efter at lave de smukke blomster. Spørgsmålet er naturligvis om det så lykkes. Og jeg er faktisk så heldig at have en gammel salmebog liggende – til brug for dekorationer 🙂
  God december til dig og din husstand.
  Jette

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: