Lys i pavillonen – og friskbagt knækbrød

Da jeg kom hjem i går, havde Bondemanden sat et juletræ med lys i pavillonen. Jeg kunne se det helt oppe fra Ladingvej, der hvor man kan kigge ud over ådalen og helt over til os. Det så noget så hyggeligt ud.

Jeg har ikke fundet ud af at fotografere i mørke – man skal vist have et stativ -, men kan du forestille dig, hvordan lyset spredes ud fra de mange vinduer i det totale mørke, vi ellers har her? Og hvor skønt det er?

Billede1Her er så mørkt om aftenen, at en gæst i B&B’en engang sagde, at det var lige meget, om man sov med åbne eller lukkede øjne, så mørkt var der… Han var altså også københavner, men noget er der da om snakken. Her ser du juletræet i morgenlyset – det ser da stadig hyggeligt ud, selvom vi stadig venter på entreprenøren og hans sten til trappen og kanten…

Inde er der knækbrød i ovnen – Fru Grøns Fænomenale Knækbrød.

Billede2

I weekenden skal vi holde førjulefrokost med naboerne, og vi skal på julemarked ved Pøt Mølle – måske endda i sne? DMI tror det måske, og jeg håber det bestemt. Endnu en dejlig weekend forude. Så pyt med den bøde altså. Det går jo nok alt sammen.

Uret bipper – knækbrødet er færdigt.

Rigtig god fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Lys i pavillonen – og friskbagt knækbrød”

 1. Det ser smukt ud, og jeg kan lige forestille mig, hvor smukt det ser ud en vinteraften. Vi må godt jule nu, ik’?

  Like

 2. Flot ser det ud, det kunne jeg også tænke mig i vores pavillion, men vi har ikke strøm derude og Bent vil ikke have stearinlys stående, fornuftigt nok, men det kunne nu være hyggeligt. Jeg har forsøgt at overtale ham til at få lagt el derud, men der skal vist mange livretter til 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

 3. Det ser da fantastisk ud med julelys i pavillonen! Tænk at den bare står der nu, og I kan bruge den allerede 🙂 Det lyder som om du er på vej ind i en god weekend. Nyd den!
  Kh Nana

  Like

  1. Du har helt ret – det er lidt forunderligt, at den bare står der og er vores 🙂 Også god weekend til dig – håber, du kan slappe lidt af, nu hvor alt er faldet på plads med hussalg og -køb 🙂 Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.