Julehjerter, der kan stå selv

Det er lidt tidligt med julehjerter endnu – det synes jeg i hvert fald. Men hvis du vil nå at få fat i stativerne til julehjerterne her, er det altså i denne uge, de er i Nettos tilbudsavis. Og så ved man jo godt, at man ikke lige kan vælge at vente et par uger, hvis man vil have dem.

Jeg fandt de to trådhjerter her hos Netto i lørdags. Til 20 kr. for dem begge to. Det ene er knap 20 cm højt, og det andet er knap 15. De er lidt kedelige i sig selv, med mindre man er meget minimalistisk indrettet.

Billede3

Med lidt blød ene og vindseltråd får de et helt andet look. Blødt og hyggeligt.

Billede4

Man kan pynte dem meget eller lidt – det er lidt Mariebær

Billede5

og et par af de bittesmå kogler fra Douglas granerne,

Billede9

der sidder i hjertekrogen på det ene.

Nu ved du det, hvis du kommer forbi en Netto. Du kan jo bare vente lidt med at pynte dem. Det kunne jeg ikke, for jeg ville jo så gerne lige vise dig ideen.

God Mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Julehjerter, der kan stå selv”

  1. Tak for tipset – hvor heldig kan man være – har lige erhvervet mig det sidste sæt i Netto Lemvig 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.