Hverdag i november

Mon storme er ligesom katte, der sover om dagen? Nattens storm og regn har i hvert fald lagt sig til ro efter at have gjort kort proces med de fleste af de smukke gule og røde blade. Der er morgenstille derude.

I går lavede jeg en kæmpe portion bøf bourgignon, så der også blev til fryseren og senere nem mad til travle dage. Her til morgen fordelte jeg den i fryseposer og vaskede gryden. Meget prosaisk. Og alligevel ikke. For mens jeg stod der ved køkkenvasken og kiggede ud

Billede1

kom først ét og så endnu et rådyr trippende over vejen. Fra marken overfor, ned mellem mirabeltræerne, over vejen og ind til os, hvor de forsvandt i kratværket på skrænten.

Og så var det, jeg tænkte på, hvor dejlig sådan en helt almindelig onsdag i november kan være. Smukke morgensyn. Arbejde. Hjem i skumringen. I aften skal hverken Bondemanden eller jeg andet end at være hjemme. Hjemme hos os selv med en bog i sofaen, der lige har fået et nyt efterårstæppe til hunden og mig, (så vi ikke griser med poterne). Ingen møder. Ingen køren rundt i landet i mørke, storm og regn. Ingen larm. Ingen travlhed.

Billede3

Det glæder jeg mig til.

God onsdag til dig også.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “Hverdag i november”

 1. herligt udsyn når der bruges en Karen-O-Matic
  vores Udsyn er knap så charmerende når Hansi-O-Maticen er i brug,men et udsyn haver i da
  hav en skønherlig Onsdagsdag
  Hansi

  Like

 2. Får da helt lyst til at potte mig der i hjørnet 🙂
  Din udsigt fra køkkenvinduet er da lige til falde i staver af og så tilsat rådyr ❤ ❤ ❤
  Tak for endnu et dejligt skriv og god dag til jer

  Like

Der er lukket for kommentarer.