Køkkentjans

Det er lidt heldigt, at det er meget mørkt og lidt trist derude i dag – ellers ville jeg nok være en splittet sjæl. Splittet mellem at gå i haven og i køkkenet. Der er nu ikke så meget at spille om, for jeg laver mad. I stor stil. 18 bliver vi til frokostfest på søndag, så der skal en hel del til.

Der er gang i listerne.

Billede2

Ingredienserne lines op på køkkenbordet.

Billede1

Og snart syder og braser og bager det, så forbipasserende må vejre med snuden og pludselig mærke maven knurre.

Det er nu lidt sjovt, når der skal laves meget af det hele – menu og opskrifter kommer på et senere tidspunkt – for hvad nu, hvis nogle af gæsterne læser med? Det er ikke spor utænkeligt.

I røg og damp: God lørdag!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Køkkentjans”

 1. Halløgsovs!
  lige hjemvendt eter eh forrygende Dag ,med Træfældning MIlebygning og så nåede jeg at lave Mad til tredive Kulsvier Kollegaer
  en Råbuk lavet om til Vild Ragout og helstegt Ryg dertil en Kartoffel Topinambur Mos og Stenovnsbagt Brød
  hav en skønherlig Søndagsdag

  Like

 2. Øj det ser lovende ud;-) bliver altid små sulten når der snakkes om god mad, rigtig god fornøjelse både med madlavning og gæster! Glæder mig til at høre om menuen!

  Like

 3. Rigtig god fornøjelse – både med forberedelserne og gæsterne i morgen. Og dejligt at se, at andre end mig laver lister 😉 Jeg synes, at når først der er overblik over, hvad der skal købes ind og tilberedes, er der kun det hyggelige tilbage ….

  Like

Der er lukket for kommentarer.