Nu med klokke

For nogle dage siden skrev jeg om, hvordan vi ønskede os en klokke til bagdøren. Nu har vi fået en. En sød læser havde en messingklokke i pulterrummet, hun gerne ville sælge, og den hænger nu udenfor vores bagdør. Det ser rigtig godt ud.

Billede1

Bondemanden vil stadig gerne have en klokke i bronze. Bronzeklokken har en dybere lyd, siger han. Og så kom han med det geniale forslag, at vi – hvis vi finder en bronzeklokke – kan hænge messingklokken over i B&B’en som morgenmadsklokke.

Det ville være ret sjovt – for mig. Allermest sjovt, når de der meget unge børnefamilier, der har bedt om morgenmad klokken 7 en søndag, fordi ‘baby altid vågner tidligt’, snorksover endnu klokken 8. De dukker fortumlede op, når brødet er blevet koldt og juicen varm, fordi ‘baby sov’. Og det synes de er helt ok, selvom de fik mig op en søndag klokken 6 uden grund. Jeg bliver helt lun på tanken om en morgenmadsklokke…

Billede2

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

4 kommentarer til “Nu med klokke”

  1. Når der morgenmad kl o8-oo så er man oppe kl o8.oo sådan har jeg det tihvertifald og og de småburde kune sove længere da værelserne ligger tæt op af Fællesrummet men ja kun min ydmyge mening ;-D

    Like

  2. Flot klokke. Og ja man kan aldrig helt regne med, hvornår de små vågner, nogen gange sover de længere, når de har mærket den friske landluft 🙂
    Kh Lisbeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.