Så er der gjort plads

Nu er der gravet ud og gjort fladt der, hvor pavillonen skal stå. I det kuperede terræn er det svært at finde et fladt sted – det findes ikke, så det skal laves.

Billede6

Det ser ikke ud af meget. Lige nu er det bare et tomrum, der venter.

Men hvad er et tomrum andet end plads til drømme? For kan du ikke se det for dig? Den forreste kant dækket af smukke marksten og et par trin op lavet af brosten. Skrænten bagved dækket af grønne blade – vinca eller efeu – noget, der holder jorden, passer sig selv og er grønt hele året.

Og i midten den hvide pavillon med vinduer hele vejen rundt. Med udsigt ud over engen, op over markerne,

Billede4

over til skoven

Billede5

og ned til elverpigernes eng..

Picture5

Det bliver dejligt, når pavillonen bliver bygget. Det sker i uge 44, så mere om det til den tid.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

18 kommentarer til “Så er der gjort plads”

 1. Jeg kan heller ikke fordrage at male,jeg har altid fået andre til det . mod betaling selvf, Men så når det står færdig lavet, så nourrrrr hvor er det dejligt,

  Like

 2. Hey…. Karen, det har du da ikke ikke informeret mig om ;-). Hvordan skal den se ud…..
  Og så med den udsigt, det kan da kun blive kedel…..OVENUD FANTASTISK, det vil jeg glæde mig til at se. Du vil elske det meget mere end du tror, tillykke :-), kh Margit

  Like

 3. Jeg kan følge dig i drømmene om den nye pavillon. Den kommer til at ligge et vidunderligt sted, et sted, hvor man virkelig kan nyde at være en del af naturen.
  Kh. Ellen

  Like

 4. Hvor er det en vidunderlig drøm, og en smuk udsigt, lutter fred og idyl, jeg glæder mig meget på dine vegne, og får som Nana også sommerfugle i maven:-)

  Like

 5. Jeg troede i første omgang det var et kæmpetræ der var fældet.. og nu stod stubben tilbage,- nu er pråsen gået op. Skal det være en the pavillon.?. Man kan få nogle færdige ( Samlesæt) med glas hele vejen rundt. Jeg kender nogen som har det … men god ide da,

  Like

Der er lukket for kommentarer.