Glimt fra weekenden – og et projekt på vej

Solen har skinnet i weekenden, og børnene har fået efterårsferie. Normalt er det her i efterårsferien, de første frostnætter kommer, men det virker langt væk en solskinsdag som i går. De efterårsblomstrende stauder står smukt. Også de sædvanlige årstidsforvirrede, der får en lille ekstra blomstring, når dagens længde igen bliver, som den var i foråret, er i gang.

I haven står stormhat flot og rank, og duehovederne lyser op i deres hjørne.

Billede1

De mørke skabioser blomstrer fortsætter ufortrødent,

Billede3

og en potte med husløg har pludselig fået forårsfornemmelser.

Billede2

I udsigtshaven har motorsaven brummet det meste af dagen. Bondemanden beskærer og fælder.

Billede1

Der skal gøres plads. Plads til en havepavillon derude på spidsen, hvor vi kan sidde og nyde udsigten i skønhed, fred og ro. Men først skal der alt andet end fred og ro til. Der fældes, klippes, bæres. Bondemanden fælder, jeg klipper kronerne i stykker og smider dem ud på marken. Der går der gang i grenknuserne…

Billede3

Vi skal være færdige i aften, for i morgen skal der graves og laves fundament.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Glimt fra weekenden – og et projekt på vej”

  1. Øj hvor bliver det god med sådan en pavillon, og med den udsigt! Og at de grenknusere er så effektive det imponere mig, det er samarbejde:-)

    Like

  2. Skønnere grenknusere findes vist ikke ❤
    Glæder mig til at følge projektet
    Go´ mandag til jer

    Like

Der er lukket for kommentarer.