Efterår i markbedet og på betonbordet

De første solsikker er afblomstret. Der står endnu mange i markbedet sammen med georginerne

Billede4

og de store, flotte grønkål, der er det eneste, der virkelig har været en ubetinget succes i køkkenhaven i år. De må have kunne lide det køligere vejr. Det kunne bønner og græskar ikke.

Billede12

Afblomstrede solsikker er så smukke i efterårsdekorationer, og derfor er der også et par stykker, der har fundet vej ind i haven – til betonbordet, jeg lavede i foråret. De glæder, hver gang man går forbi.

Billede5

I dag vil jeg hente de sidste græskar oppe i markbedet, og anbringe dem rundt omkring til pynt. Så kan man jo bare hente til suppen rundt omkring i opstillingerne, ikke?

God søndag.

Om Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.
Dette indlæg blev udgivet i Haven, Lidt af hvert og tagget . Bogmærk permalinket.

4 svar til Efterår i markbedet og på betonbordet

 1. Ja weekender har det med at gå alt for hurtigt🙂 Sikke et skønt markbed. Jeg må også hellere se at få høstet de sidste græskar i køkkenhaven, så de kan pryde i haven inden de skal i maven🙂
  Kærlig hilsen Anette

  Like

  • Markbedet er herligt. Det er der, vi har flyttet vores køkkenhave ud – med blomster i hver ende🙂 Dine blågrå græskar er skønne – sådan nogle må vi hellere få plads til næste år.
   kh, Karen

   Like

 2. Nana Hecquet siger:

  Åh, hvor er markbedet skønt, Karen! Ih, hvem der havde så mange georginer … Grønkålen er faktisk også ret pæn🙂
  Jeg håber du har nydt weekenden – og at den ikke har været alt for kort😉
  Kh Nana

  Like

Der er lukket for kommentarer.