Hyggeonsdag

Vinden pisker om hjørnerne. Det stormer ikke, siger DMI, men det hjælper nu ikke på vinden. Det regner i stride strømme, og det er halvmørkt her midt på dagen, mens jeg spiser min madpakke på arbejdet.

Bilen er på værksted. Den skal have en ny tandrem – mon det er sådan en, der holder tandbøjlen på plads? Jeg vidste ikke engang, biler havde tænder…

Med al den elendighed  må der fokuseres skarpt på de ting, der virker som modgift på regnvejr, stormvejr, bilbekymring og deraf afledte kommende lommesmerter. Der må laves en liste. En trøsteliste.

Der er varm te i koppen.

Billede3

Den nye bog af Kate Atkinson er kommet hjem til mig på biblioteket.

AtkinsonBondemanden henter mig fra arbejdet – ikke i traktoren, men i sin bil, så jeg kan dovne på vej hjem.

Vi skal ingen steder i aften, men kan blive hjemme og lave god mad – har taget koteletter op fra fryseren og vil panere dem med citron, rosmarin og parmesan som i opskriften her

Billede6

Senere læse i den nyafhentede bog. Tænde stearinlys.

Billede2

Hygge med hunden i sofaen.

Billede3

Ok – så ringe en dag er det vel heller ikke, er det? Ikke mere.

Rigtig god dryppende, susende, mørk og top hyggeegnet onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Hyggeonsdag”

 1. Nyt tandsæt til bilen…. hmmm… vist meget godt at du fik flyttet dit fokus over på lystigere emner. Lyder til at dagen trods alt endte meget behageligt. 😀

  Like

 2. Åh, sådan et hundeblik får mig til at smelte! – Og fregnerne på næsen gør mig også helt blød inden i! Det er en gedigen trøsteliste du kan præstere. Det er slet ikke dårligt!
  God hygge-onsdag-aften til jer!
  Kh Nana

  Like

 3. Umm de koteletter må bestemt prøves en af dagene 🙂 Tandrem aner jeg heller ikke hvad er, men ved at det er noget, min mand altid spørger til, når man som os køber bil. (Altid brugte 😉 )

  Like

  1. Min bil er den første, jeg nogensinde har haft fra ny. Nu er den 12 år gammel og skal altså have ny tandrem. Det kan man vel ikke brokke sig over, det er bare så dyrt… Koteletterne er vores yndlingsvariation 🙂

   Like

   1. Glæder mig til korteletter 🙂 Har i dag været i storbyen og handle, korte
    tletter er indkøbt og frosset ned 🙂
    Jeg er så glad for dine opdateringer 🙂

    Like

 4. Nej jeg hygger med at gøre rent (ikke det bedste jeg ved, men så er samvittigheden også ren et par dage:) imens hører jeg radio, og hundene hygger sig omkring mig. Bent er i værkstedet.
  Hm tandrem det lyder dyrt.
  God hyggedag
  Kh Lisbeth

  Like

Der er lukket for kommentarer.