Selv den mindste kvist kan bruges

De små kviste med blade og bær, der skulle klippes af, før de lange grene af benved kunne komme ned i kanden,

Billede5

blev stukket i en skål med oasis og anbragt på det zinkfad, der altid står på sofabordet for at holde styr på pynten. Sammen med nye lys i en afdæmpet rosa og en lille rosa porcelænsskål danner det en hyggelig lille efterårsopstilling.

Billede4

Skålen har jeg fået af vores nye kinesiske phd studerende inde på arbejdet. Den er en af et sæt med fire, i forskellige farver. De bliver lavet i den by, han kommer fra i Kina, og er typiske for området. Jeg er ret rørt over, at han har slæbt dem i kufferten hele den lange vej.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Selv den mindste kvist kan bruges”

  1. Det ser hyggeligt ud,, Jeg har nu selv nogenlunde det samme i her i min vase.. Med lidt vand holder De fantastisk længe,. Flot vase fra Kineseren.. Jeg vil da også tro Du er en person der ikke undgår opmærksomhed.. på arbejdet, Selv god mandag.

    Like

    1. Jeg sidder lidt i en krumtapsposition som sekretær og koordinator – de fleste kommer til mig med de praktiske ting, de har brug for hjælp til, så jeg kender jo mange 🙂 Men det var virkelig sødt at ham at tage sådan en køn gave med. Jeg blev rigtig glad.

      Like

Der er lukket for kommentarer.