Food Festival – i år uden mig

I år er første år siden 2012, at jeg ikke skal på Food Festival. I 12 var jeg der sammen med Birthe – Newyorkerbyheart Birthe, der jo desværre ikke er blandt os længere.

Billede3

I 13 og 14 var Bondemanden og jeg derinde sammen.

Picture11

Det er næsten blevet en tradition. Og det er ikke, fordi jeg er blevet træt af det – næh… jeg holder faktisk meget af traditioner.

Billede4

Det er bare det, at der sker så mange ting her i eftersommerens weekender, at der må prioriteres. Og derfor røg Food Festival ud i år til fordel for en række andre arrangementer.

I dag en fest på arbejdet. I morgen en udflugt med et guidet besøg på Fregatten Jylland og en rundvisning på Rosenholm Slot. Og søndag er der 10 års jubilæum på Galleri Udsigten – noget, jeg også har glædet mig til.

Så hvis nogen skulle få den tanke, at jeg har nedprioriteret Food Festival i år, fordi jeg er hamrende træt af, at hvert andet ord i pressematerialet er ‘innovation’ og hvert andet ‘økologi’, så må den tanke stå helt for egen regning.

Billede13

Hvis nogen skulle få den tanke, jeg ikke orker at mase mig frem igennem masserne for at se på en grøntsag?

Picture6

Eller stå i kø for at smage et stykke pølse? Jamen, så må det også stå helt for egen regning.

For havde der ikke været alle de andre ting, jeg gerne ville, havde jeg sikkert også været at finde på Food Festival i år.

God fredag og fornøjelse – uanset hvad du skal i weekenden – verden er jo fuld af muligheder.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Food Festival – i år uden mig”

 1. Datteren står på food festivallen sammen med andre fra teknisk skole Silkeborg, samt hendes arbejdsplads, og hun lokker os til at tage turen derud på søndag, jeg har nemlig aldrig været der og må prøve at stå i kø for en pølse, det kunne blive en positiv oplevelse for en der ikke er så vild med pølser det gør noget;-) Rigtig god fornøjelse og weekend med dine spændende udflugter:-)))

  Like

  1. Det bliver helt garanteret sjovt, Anette! Især, når det er første gang. Og søndag er en god dag at tage derind, for man kan let købe ting og sager ret billigt, når de er ved at pakke ned 🙂 God fornøjelse!

   Like

 2. Uh! “Innovation” er sådan et ord der får det til at flimre for mine øjne! God weekend! Det lyder som om der ligger flere gode oplevelser og venter dig 🙂

  Like

  1. Det er også et af mine fy-ord. Ligesom bæredygtig og proaktiv. Jeg får ligefrem hjerteflimmer og mærker en vis livstræthed 🙂 Men det bliver bestemt en spændende weekend. Jeg tager kamera med til Rosenholm og håber på flot have-vejr!

   Like

Der er lukket for kommentarer.