Det blå værelse

Det er ikke kun det Rosa Værelse, der er romantisk indrettet. Det er det blå værelse også. Der er to enkeltsenge i det blå værelse. For det er jo ikke alle, der rejser sammen, der har lyst til at ligge i arm, vel?

Billede6

Men derfor kan der jo godt være hyggeligt.

Billede2

Med sengetæpper, gode madrasser og gode håndklæder – og en lille blomst.

Billede4

Lidt pynt skal der også være plads til.

Billede5

Det er jo den slags, der hygger.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Det blå værelse”

    1. Vi fik nye vinduer i de gamle huller 🙂 Og det ER godt med et værelse med to enkeltsenge. Jeg har haft far og søn, mor og datter, to veninder, to venner… og de kan godt dele værelse, men helst ikke seng. kh, Karen

      Like

Der er lukket for kommentarer.