Mørkt som en regnvejrsdag i august

Nattens uvejr er overstået. Flammende lyn, der lyste horisonten op, hagl som grove ærter og stormvinde, der ruskede i trækronerne og rev og sled i havens blomster. Den nyplantede Annabelle fik oven i købet fugleslottet i hovedet. Det var hun ikke glad for.

Billede4

Nu drypper det bare, og alt er vådt. Så vådt, som det kan blive. Blomsterne hænger med regntunge hoveder. Og det er mørkt. Mørkt som en regnvejrsdag i august – hvad det jo strengt taget også er.

Billede3

Floksen ser lidt uglet ud – men hvem ville ikke gøre det, hvis de havde tilbragt natten ude?

Billede1

I løbet af dagen skulle det klare op. Det må det godt. Lad os nu lige få lov at nyde de sidste officielle sommerdage, ikke? Før vi tager hul på ‘septembers himmel er så blå’?

Billede5

God, dryppende torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Mørkt som en regnvejrsdag i august”

 1. Ja, det var sandelig en lystig nat! Jeg vågnede ved at gardinerne i det åbne soveværelsesvindue næsten stod lodret ind i soveværelset… okay, måske en smule overdrevet! Men jeg skal da lige love for at det gav rusk til haven. Kan godt forstå at din Annabelle er lidt tøsesur over at få fugleslottet i hovedet. Håber hun hurtigt kommer sig over chokket. 😉

  Like

 2. Det lyder slemt, regnen nåede først os til morgen. Heldigvis ingen hagl og kun lidt buldren i det fjerne for et kvarter siden. Tænk hvis vi får sol bagefter, men jeg tvivler.
  Nu må jeg i gang med rengøringen, suk.
  God gråvejrsdag til jer
  Kh Lisbeth

  Like

Der er lukket for kommentarer.