To gaver: en køn og nyttig og en spændende

Jeg har fået en gave. En aflang betonkrukke med en underskål af zink. Begge to nogle af mine yndlingsmaterialer til blomster.

Billede1

Den passer perfekt til vindueskarmen i køkkenet.

Jeg har fyldt den med en række mini-alpevioler – de passer lige i størrelsen, og de er så fine at se på.

Billede2

Men det er nu en helårsnyttig krukke. Jeg kan se den for mig med hyacinter i foråret – eller andre små løgplanter. Og til jul/vinter? Det bliver vist den, der skal rumme min køkkenvindue- dekoration i år.

Krukken fik jeg af Margit Bruun, da hun og hendes mand, Lean, besøgte os tidligere på sommeren. Måske skal den med på kursus i Bruuns Have, når jeg den 6. november skal på dekorationskursus hos Margit? Else Marie Andersen, en fantastisk blomsterdekoratør, hvis skønne og inspirerende bøger jeg har gennempløjet igen og igen, kommer og underviser.

Billede8

Den sidste opgave på kurset er ‘fri leg’. Det kunne let blive til spændende pynt i betonkrukken.

Sådan kan to dejlige gaver komme til at hænge sammen. Kurset har jeg nemlig fået i fødselsdagsgave af Bondemanden – selvom jeg slet ikke har haft fødselsdag endnu.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “To gaver: en køn og nyttig og en spændende”

 1. Skønt indlæg – og dejlige gaver. Jeg er helt sikker på, at du vil stornyde at komme på kursus 🙂 og glæder mig til at se, hvor fin betonkrukken bliver pyntet.

  Like

 2. Kære Karen, jeg glæder mig også, det bliver så hyggeligt og godt, glad for at du kan lide gaven, den kan nemlig bruges til mange formål :-), kh Margit

  Like

 3. Sikke en fin gave, kan lige se den for mig med mange forskellige slags løg og fine dekorationer i.
  Sikke dog en god ide med sådan et kursus i fødselsdagsgave, hvor er han god din bondemand. Det bliver spændende at se hvad du kreerer på kurset.
  Kærlig hilsen Anette

  Like

Der er lukket for kommentarer.