En glad vinder

For nogen tid siden rundede jeg indlæg nr. 1.000, og i den anledning – for det var ret stort, syntes jeg – lavede vi en konkurrence, hvor man kunne vinde en overnatning med morgenmad i B&B’en.

Billede1

Der blev trukket lod i Mafiahatten på god gammeldags vis,

Billede2

og det blev Birgitte, Grevinden på Tredje, der vandt. Hun og hendes mand var på besøg her i fredags, og I kan læse om besøget her, hvor Birgitte fortæller om deres tur til Aarhus med overnatning hos os. En perfekt blanding af by og land til en weekendtur.

Her i juni og juli har jeg haft besøg af flere af dem, jeg har lært at kende lidt herinde i vores lille hjørne af ‘det store net’. Og hvor er det hyggeligt at få sat ansigt på de virtuelle venner og at høre deres historier og om deres liv i den virkelige verden. Jeg håber, der kommer mange flere, for det er berigende – og her snakker jeg så bestemt ikke kun om de 600 kr., der lander i gårdens indbakke pr. par pr. overnatning. Nej, det er det, at man kender lidt til folk ud fra deres kommentarer herinde og så får – skal vi kalde det – afrundet billedet? Det glæder.

Birgitte tog et par skønne billeder af morgenmadsbordet.

Dalsgaard5Hun har givet mig lov til at bruge dem, og det vil jeg bestemt gøre. Faktisk skal et af dem på vores side hos Booking.com. For det ser overdådigt lækkert og indbydende ud og skulle gerne kunne trække masser af sultne hollændere, tyskere, svenskere, franskmænd og mange andre til huse.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “En glad vinder”

  1. Hej Karen!
    Tillykke med de mere end tusinde indlæg, og herlig læsning og anbefaling fra Grevinden på 3., og lækre billeder.

    Like

  2. Jeg melder mig også som yderst tilfreds gæst – gælder også min mand. Det var dejligt at komme til jer i Skivholme og slappe af i hyggelige og hjertevarme omgivelser. Med den smukke udsigt over Ådalen nød vi den lækre morgenmad med hjemmebagte boller og andre lækkerier. Det var rart at møde jer begge. Alt var bare perfekte
    Kh Ellen

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: