Sengegavl af rækværk

I det Rosa Værelse i B&B’en har der længe manglet et hovedgærde over sengen. Det hygger med sådan et bag den gode, men lidt kedelige, boxmadras. Nu har jeg lavet et selv, og jeg synes faktisk, det er blevet rigtig godt.

Billede5

Det er såmænd bare et stykke rækværk, jeg har malet, og som Bondemanden har hængt op på væggen. Det var nemt, og det var billigt. Under 200 kroner i alt, så alt i alt særdeles overkommeligt. Rækværket er fra Jem&Fix og kostede 90 kroner, krogene og rawplugs kostede en 20’er. Malingen er en farveprøve vægmaling fra Silvan til 25 koner- en mørk grå. Jeg rørte den op med en rest hvid vægmaling og en sjat vand, til det fik den farve, jeg gerne ville have, og så var det bare at male.

Hvorfor har jeg egentlig ikke gjort det noget før?

Billede6

Inden de franske gæster, der boede i værelset i går, kom, nåede jeg lige at klippe et par roser af til minivasen. Det hygger nemlig også med blomster.

Billede1

Og med blomsterbilleder.

Billede4

Det her er fundet hos Aarhusklunserne i Lading, endnu en seværdighed lige i nærheden –  et kæmpe loppemarked, hvor man nogle gange finder noget og andre gang slet, slet ikke. Men sådan er det jo med loppemarkeder.

Nu skal der skiftes og vaskes sengetøj, og der skal støvsuges og laves mere syltetøj, så:

Rigtig god onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

One thought on “Sengegavl af rækværk”

  1. Hej Karen. Det var da en genial ide du har fået – og det rammer sengen lidt ind, og ser super hyggeligt ud. Fortsat god fornøjelse med alle bærene 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: