På besøg hos sig selv

I går skrev jeg om besøget fra Bruuns Have, og jeg skrev om, hvordan det er sjovt at se de vante omgivelser gennem andres øjne. I det hele taget kan det være godt at se tingene fra en anden vinkel, og det prøvede vi i weekenden.

Her i weekenden var vi nemlig på Bed & Breakfast. Hos os selv.

Når familien kommer på besøg med det yngste skud på stammen, dur det jo ikke, at man lægger den lille til at sove i en anden bygning end der, hvor de voksne er om aftenen. Det blev derfor ikke gæsterne, der sov i B&B’en – det blev os.

Og det var dejligt. De næsten kirketykke gamle mure holder temperaturen nede, når der er varmt ude. Vi sov i det Rosa Værelse, og hvor er der dog hyggeligt derinde.

3 juli 2015 Besøg i Karens B&B og i en anden have 020Foto: Margit Bruun (lad os holde de andre øjne på lidt endnu).

Gamle billeder, gamle møbler – men dog en ny og god seng. Sengetøj, der passer i farven til gardiner, puder og billeder – kludetæpper på murstensgulvet – ren hygge og lidt sommer-hos-mormor agtigt.

Det er faktisk ikke så dumt selv at prøve faciliteterne af. Se, hvad gæsterne ser, når de vågner på værelserne og kigger op i loftet (Hun splattede lidt ved siden af, da hun kalkede over døren). Høre, hvad de hører, i løbet af natten (ingenting, bortset fra lidt fuglekvidder ud på natten).

Ullas applikation

Det eneste, vi kunne brokke os over, var, at der ikke kom en flink dame med morgenmad til os. Hun var taget på Bed & Breakfast.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

8 kommentarer til “På besøg hos sig selv”

  1. Jaamen der ser da dejligt ud..!! Jeg har også tænkt på når Vi var, eller havde planer på De kanter, så ville Vi slå os ned et par dage med morgenmad,- og køre rundt måske ud til Vesterhavet, hvor jeg elsker at se De grønne/ blå bølger med hvidt skum på toppen. Min kæreste er fra Lohals / Langeland hvor Vi på grund af indre stridigheder ikke kommer så meget mere ( Moderen er tosset) Hvad koster sådan en overnatning med morgenmad Karen Blogger …Nb Jeg er også på facebook. God Torsdag..

    Like

Der er lukket for kommentarer.