Og vinderen blev…

Hvis konkurrencen var gået ud på, at deltagerne skulle skrive noget sødt, skulle I alle have vundet. Tusind tak for de mange søde kommentarer. Jeg er helt rørt og meget glad for dem og de søde tanker, der sendte dem på vej. Og skulle det gå efter bedste anledning til at vinde, var der også mange gode kandidater. Guldbryllup (tillykke!), kæresteweekend (gør det alligevel – det skal man bare en gang i mellem) og bare lyst til at komme en tur til vores dejlige Skivholme (gør det alligevel – så dyrt er det jo heller ikke 🙂 )

Men hvis alle skulle vinde, ville jeg gå fallit. Og det er der jo ikke så meget sjov ved. For mig altså.

Derfor én vinder – udtrukket fra sedler – en seddel per lod – lagt i Bondemandens Mafia-hat,

Billede1

som han købte på Sicilien med netop dette formål for øje – næsten da – og det blev:

Billede2

Grevinden på Tredje. Så Grevinde – nu er det på tide at komme ned på jorden 😉

Tillykke med gevinsten, én overnatning i dobbeltværelse med morgenmad – ring eller skriv til mig, så finder vi du af, hvornår det skal være. Du vælger datoen – bare det er i år, og der er ledigt. Jeg glæder mig, til du kommer.

Jeg havde godt nok lovet, at lodtrækningen blev ved middagstid i dag. Der kom noget i vejen. Noget godt. Men det kan I læse mere om meget snart – når jeg har fået styr på de 200 billeder, jeg tog. Kun ét lille hint:

Billede3

Fortsat rigtig god lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Og vinderen blev…”

 1. Tillykke med vinderen på Tredie. Grevinden som er genopstået. . Jeg har nu ikke læst om noget lotteri i en hat.. måske har jeg været fordybet i De gode opskrifter.. God Søndag Karen Blokker. fra Bjarne.

  Like

 2. Kære Karen, ja jeg deltog ikke i lotteriet, ikke fordi jeg ikke havde lyst, men fordi vi påtænker at køre forbi jer. Skriver lige på facebook besked :-). Så havde jeg tænkt mig at lave et indlæg om din have og B&B.
  Kan næsten ikke gætte hvor du har været ;-), glæder mig til at høre og se om det, glad for at du var en af dem der vandt, det er en dejlig oplevelse :-), kh Margit

  Like

  1. Vi vil glæde os til at få besøg af jer, Margit. Det bliver vildt hyggeligt. Vi har lige været på udsalg i Billigblomst – skal jo renovere et par bede i år – og lidt input til det vil være dejligt også. kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.