Sommertegn

Ok – vi må efterhånden indse, at det åbenbart ikke vil blive rigtigt varmt i år. Så pyt – vi må nyde det, som det er. Og det er nu egentlig ikke så svært, når man kører i landskabet. For se, hvad jeg kørte forbi i går – kan det blive mere sommerligt?

Billede1

Det ligner næsten et impressionistisk maleri. Om det er billedkvaliteten i min telefon, eller virkeligheden, ved jeg ikke – må køre samme omvej i dag for at tage et ‘rigtigt’ billede.

I hegnet blomstrer den lyserøde rose. Kan det blive mere sommerligt?

Billede3

Aks fra rødsvingel – høfebernæserne løber – kan det blive mere sommerligt?

Billede4

Store poser med danske tomater til en billig penge. Kan det blive mere sommerligt?

Billede5

Sprøde indiske blomkålsdeller – bhaji – med tomatsalat og agurkeraita – kan det blive mere sommerligt?

Billede6

Faktisk er det kun vejret, der mangler. Alt det andet er der. Så vi bliver bare nødt til at sige, at det er altså sommer, og så tage en lys og sommerfarvet fleece på, når vi går ud. Ellers går vi jo bare glip af det hele, og det ville da være trist.

God sommerfredag.

 

 

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Sommertegn”

 1. Som altid skønne billeder og de er bestemt sommerlige 🙂
  Jeg har nu besluttet mig for at håbe at det hele bare er forsinket i år. 😉
  Foråret kom jo sådan rigtig i gang ret sent – ergo er sommeren også forsinket og derfor selvfølgelig også efteråret.
  Elsker bare de der rigtig lune dage helt hen i oktober, som vi har haft nogle år ❤
  Men jeg vil jo også frygtelig gerne have sneen sidst i november – helst i december og i alt fald gerne til jul. Sååååå det kan da godt være at vi skal gøre som du foreslår og bare vedtage at nu er det sommer !
  Rigtig god weekend

  Like

 2. For lidt og for meget fordærver alt – da Anne-Mette med familie boede i Phoenix, Arizona, holdt de kun ud et år – og mange tak for det. Der er der tre måneder om sommeren, hvor man ikke kan være udenfor – jeg var ved at ‘dø’, de to gange jeg var på besøg. Som Jens Peter siger, er det koldt, kan man tage mere varmt tøj på – men er det varmt, er der en grænse for, hvor meget tøj man kan tage af … En sommer med 20-22° passer mig helt fint, bare det ikke regner HELE tiden. Det bliver vist min og Jens Peters sommer i år …
  God weekend til hele gårdens beboere!

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: