Indlæg nummer 1000 – konkurrence!

En regnfuld mandag. 22 mm klokken otte – flere nu. En meget våd dag.

Billede1

Hvad kunne lyse lidt op i regnen? En konkurrence? Med en rigtig god præmie?

Jeg sidder nemlig her og skriver på indlæg nummer et tusind. Det er ret meget, når man sådan tænker over det. Mange ord. Mange billeder.  Mange tanker. Og mange søde og sjove kommentarer fra alle jer – de mange, søde mennesker, der dagligt læser med.

Det er da noget at fejre. Med netop en konkurrence. Med en præmie til en værdi af 600 kr.

En heldig læser kan nemlig vinde en overnatning for to personer i dobbeltværelse – selvfølgelig med en lækker og hjemmelavet morgenmad

Picture1

på Skivholmes mest berømte bijoux hotel: Dalsgaard Bed & Breakfast.

 

Billede9

Vinderen bestemmer selv tidspunktet – bare det bliver i år, og der er et værelse ledigt. Du kan også selv bestemme, om det skal være det romantiske rosa værelse til en kærestetur, eller om det skal være det blå værelse med de to enkeltsenge – måske vil du følges  med en god ven og lade overnatningen blive start eller slut på en Haverejse i Jylland?

Du kan deltage med op til tre lodder. Et lod for at følge bloggen og få en mail, når der kommer nyt, et lod for at synes om Dalsgaard Bed & Breakfast på Facebook og et lod for at linke fra din til min side.

Skriv i kommentarfeltet, hvor mange lodder du deltager med. Jeg venter et par dage med at trække lod – skal vi sige til på lørdag? Sådan ved middagstid? Har du vundet, får du selvfølgelig direkte besked.

1000

God regnfuld – og nu spændende – mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

29 kommentarer til “Indlæg nummer 1000 – konkurrence!”

 1. Jeg deltager desværre kun med 2 lodder da jeg ikke selv har nogen hjemmeside. Vil RIGTIG gerne vinde da vi ELSKER at komme fra Roskilde til Århus. Det er såmænd lige meget med at få en mail når der sker nyt, får jeg går da ind og checker hver dag. 🙂

  Like

 2. Jeg deltager med to lodder. Synes det er hyggeligt at læse din blog, flotte billeder og lækre opskrifter

  Like

 3. Jeg deltager med 2 lodder, har ingen side at like til. Har læst mange af de 1000 indlæg med stor fornøjelse.

  Like

 4. Jeg nyder at læse din blog og læser den hver dag. Hvis jeg har gjort alt rigtigt, deltager jeg med tre lodder.
  Venlig hilsen
  Gitte Larsen

  Like

 5. Din blog læser jeg hver dag. Tak for dine spændende indlæg, flot illustreret med billeder.
  Deltager med et lod.
  Vh. Ellen

  Like

 6. Tak for alle de spændende, underholdende og interessante indlæg på bloggen. Jeg læser dem med stor fornøjelse 😀. Jeg deltager med 2 lodder, har desværre ikke en side jeg kan linke fra.

  Like

 7. Orhh, dét kunne være sjovt; – at se det i virkeligheden og bliver forkælet med sådan en bakke, selv om det ikke er sååå langt hjemmefra.
  To lodder – for at have fulgt i lang tid og for at have linket næsten lige så længe.
  Birgitte

  Like

 8. jeg vil mægtig gerne deltage med 2 lodder…..hygger mig hver dag her på jobbet når dit indlæg popper op…..du har sans for det skriveri…..hilsen Marianne

  Like

 9. Karen, det er vel nok godt, at Anne-Mette bor i USA – og ikke læser din blog! Jeg er sikker på, at hun bebrejdende ville sige “Mor, hvorfor fik jeg ikke lov til at leve ligeså frit som Puma, da jeg boede hjemme hos dig???” Det ville have passet slemt godt i hendes kram …

  Like

 10. Ejj, jeg vil gerne have Morten med, samt mine to teen Døtrte. Silke og Cecilie. Har desværre ikke råd til ferie af nogen slags i år, så dette vil være en overdrevent dejlig præmie- som falder på et tørt sted.

  Like

 11. Jeg har lige fejret guldbryllup med min dejlige hustru, og hvad kunne være bedre end at overraske hende med en surprise. Jeg deltager med 2 lodder. og er daglig læser af din blog.

  Like

 12. Jeg krydser fingre – tæer og hvad jeg ellers kan 😉 og deltager med 2 lodder.
  Har desværre ingen blok jeg kan linke på 😦
  Er bare SÅ glad for dine dejlige ord og skønne billeder ❤ at modtage dem i sin indbakke er jo faktisk en præmie i sig selv 😀

  Like

 13. Hej Karen. Jeg deltager med to lodder – og ville da mægtig gerne vinde en overnatning i jeres fine gemakker 🙂
  Og tillykke med de 1000 indlæg, du har ret, det er godt nok mange, mange ord og tanker, der gemmer sig bag dem. Men tak for dem.
  De bedste hilsner
  Jette

  Like

 14. Håber på et deja-vu, deltager som trofast daglig bloglæser…egen blog er jo blot en “års-blog” og når ikke dine kategorier.
  Glæder mig dog over “øjen-højde” kommentarer nu og da

  Like

 15. Hvor tidligt skal gæsterne stå op for at kunne se Pumaen komme luskende hjem over marken efter nattens oplevelser?

  Like

Der er lukket for kommentarer.