Zephyr i blomst

Endelig er alle de planter, der har startet livet inde i vindueskarmen, flyttet ud. Nu er der ryddet ud og ryddet op. Det er lidt af en lettelse. På et tidspunkt får man nok af at passe spirer. Man kan se ud nu, og vindueskarmene tilhører igen potteplanterne.

 

Billede6

Det er de glade for, ser det ud til, for Zephyrblomsten kvitterede straks med to smukke blomster.

Billede5

Når man kigger nærmere efter, er det ret tydeligt, at de er i familie med krokus – se støvdragerne.

Billede4

Den kan godt stå ude om sommeren, men den tåler så absolut ikke frost. Og jeg tror heller ikke, de spinkle stængler ville være særligt glade for den kolde vind, der blæser gennem haven lige nu. Zephyrblomsterne får lov at blive inde. Der er jo også noget, der skal pynte inde, selvom det er sommer – af en slags.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

One thought on “Zephyr i blomst”

Der er lukket for kommentarer.