En smuk buket

I de sidste dage, hvor solen har skinnet – især tirsdag, hvor det ikke engang blæste – ærgrede jeg mig lidt over, at tiden fra morgen til aften gik sådan her.

Billede1

Eller rettere sagt – jeg ærgrede mig mest over det sammentræf, at det endelig, langt om længe, var godt vejr, og så kunne jeg slet ikke nå at være ude og nyde det. Vi havde konference på mit arbejde, 75 personer fra 13 lande. Jeg var ‘mor’ for arrangementet, så der var ikke noget at spille om. Det var der, det foregik, og det var da også rigtig sjovt.

Til slut var der den sædvanlige tak for alt runde – sponsorer, køkken og arrangører – og se hvad jeg fik som en ekstra tak for at være arrangør.

Billede2

Denne smukke og kæmpestore buket. En buket med hortensia, euphorbia, nelliker og liljer og meget mere. Så bliver man da glad, ikke?

Billede3

Når den har stået et par dage, vil jeg splitte den til flere mindre buketter, for den er stor nok til at fylde hele stuen med blomster i en uge.

I dag starter så efter-arbejdet. Bilag skal tampes ind, regninger skal betales, glemte sager skal sendes til fjerne steder på kloden (usb nøgler, diverse materialer og sågar et par handsker…), og jeg skal prøve at komme igennem den bugnende indbakke, jeg har ignoreret i de sidste dage, mens jeg havde travlt med konferencen.

Men i morgen, i morgen fredag, holder jeg fri og skal i haven hele dagen. Urtehaven skal plantes til med alle de mange planter, der står og venter i haven og i drivhuset. Det bliver en dejlig dag.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “En smuk buket”

 1. Hvor er det da en dejlig og kæmpe stor buket. Meget imponerende. Jeg forstår godt, at du nyder den. Jeg håber, at den holder godt, så du kan nyde den længe.

  Like

 2. Dejligt at din konference gik godt, det er altid et krævende arbejde at trække i alle trådene. Og hvor fint at du også blev betænkt i den forbindelse – og så god dag i haven i morgen.

  Like

 3. Der må have været en, der havde hørt, at i Danmark har vi en grøn og en hvid vinter …
  Det må have været et stort arbejde at stå for det arrangement – vidunderligt at få mulighed for at bruge sine sprogkundskaber og til slut modtage en smuk påskønnelse for veludført arbejde. Så tager man glad hjem til Bondemanden, Christie og “rovdyret”!

  Like

  1. Netop, Elsebeth 🙂 Vi har arbejdet på konferencen lige siden august, og så er det skønt at se på hinanden og sige ‘Det gik godt!’
   Og skønt bliver det også at hvile lidt på laurbærrene i morgen.

   Like

Der er lukket for kommentarer.