Muligheder

Fredag efter Kristi Himmelfart. Helt vindstille, blå himmel. En lang dag forude. Masser af muligheder.

Billede4

Sådan ser katten det også. Ud i Catworld, der hvor det rasler spændende i buskene, og de tykke mus gemmer sig.

I haven blomstrer forglemmigej.

Billede2

I hegnet blomstrer fladstjernerne.

Billede3

For os mennesker byder dagen på kalkning (igen igen igen), lugning (igen igen igen) og så ud i drivhuset og prikle (igen igen igen). Ikke et ondt ord om det – bare solen skinner.

I aften vil jeg lave en lækker forårspizza med asparges

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– og i morgen er det ikke mandag, selvom vi også havde fri i går – nej, det er lørdag. Slet, slet ikke så dårligt.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

4 kommentarer til “Muligheder”

 1. God arbejdslyst med det hele. Og ja, der kommer lidt uorden i tingene med de skæve helligdage, men det er nu slet ikke så dårligt. Jeg har også prædikenfri på søndag, så det giver fornemmelsen af ekstra fridage 🙂

  Like

 2. Ha Jeg har altid fri, men jeg har arbejdet hårdt i min tid.. Når min kat havde fanget en mus og smed rundt med den, fortalte jeg den stille og roligt at jeg ikke ville have det perverse forspil musen peb!!!. . Jeg fangede musen i min hånd og gik stille over vejen og slap den løs..Simba anede ikke hvor den var blevet af, men kikkede mistænkeligt på mig hele tiden.. Jeg har aldrig set den æde en mus, så den havde aldrig i De 9 år orm og alt det der der følger med .. Mit indtryk er at hvis De får nok at spise indendørs så gider De ikke det der musse spiseri. Nejjj nu er der blå himmmmmel . Mit indtryk med Pizza er at der ikke skal være for tyk og tør i kanten , men hellere så flad som mulig hele vejen rundt. Sidst jeg lavede pizza havde jeg dej over hele kroppen. ..

  Like

  1. Det må have været et skønt syn 😉
   Vores Pumamis lever meget af sit liv ude, og han æder alle de mus, han kan. Også selvom han spiser tonsvis af kattemad af den gode fra dyrlægen. Der skal jo noget til at holde sådan en omkringløbende kat i form. Han tager ikke musene med ind, for så er han vist bange for, at hunden tager dem.

   Like

Der er lukket for kommentarer.