HAVEFOLKET og Bed and Breakfast

HAVEFOLKET har på deres website en liste med skønne overnatningssteder, hvor der også er adgang til skønne haver. Listen er endnu ikke så lang, men de steder, der er med, er dejlige, og jeg er stolt af at kunne sige, at vi også er med på listen nu. Jeg er i fornemt selskab, ser det ud til. Men det er de jo også 😉

OK – vores have er ikke uden forbedringspotentiale – men den er dejlig og frodig med sin helt egen stemning. Først og fremmest skabt af den skønne beliggenhed. Den ligger så smukt, som en have kan gøre. Omgivet af store træer. I Østjyllands bakkede landskab.

Billede5

Der er vidt udsyn fra terrassen foran B&B’en.

Billede4

Der er hyggelige kroge. Og der er altid noget, der blomstrer fra den første vintergæk til den sidste høstasters.

Billede5

Der er en frugthave med bær, æbler og pærer.

Billede7

Derfra kommer bærrene til de lækre marmelader, der bliver serveret sammen med det hjemmebagte brød om morgenen.

Picture2

Der er en urtehave, en skyggehave under udvikling og vores gamle urtehave, der skal laves om til prydhave i år – gode ideer er velkomne.

I både have og hus er hygge nøgleordet. Værelserne er indrettet med kærlighed – hyggelige og lavloftede, men lyse – og med gode senge. Se mere her.

Er du glad for dejlige haver, og planlægger du en tur ud i landet med overnatning, så kig ind på HAVEFOLKETs liste først. Og når du nu er inde på HAVEFOLKETs side, så kig dig omkring. Der er masser af spændende stof for haveelskere. Har du selv en B&B med adgang til haven, så meld dig på listen, så den kan blive endnu bedre.

Måske er et havebesøg ikke er det primære formål, når du rejser, men en dejlig have er altid en god ting at vende hjem til efter en hektisk dag med sightseeing eller møder. Og kommer du til Østjylland? Jamen, så er vi jo lige her, og vi venter bare på at høre fra dig.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.