Nu med Mobile Pay

De sidste mange år har mine B&B gæster ofte stået der om morgenen og flagret med deres kreditkort for at betale. De er blevet sendt i pengeautomaten i Galten eller i Brugsen. Jeg ville gerne have kunnet tage imod kortene, men den aller-allerbilligste dankortløsning koster over 5.000 kr.

Picture4

Tænk lige på, hvor mange værelser, jeg skal sælge for at stå med godt 5.000 kr. i hånden? Et dobbeltværelse med morgenmad koster 600 igen i år. Og alle vil gerne have en bid af kagen – Booking.com skal have deres procenter, der skal købes ind til morgenmaden, der skal købes vaske- og rengøringsmidler, toiletpapir og servietter – og der skal friskes op med lidt nyt i ny og næ. Der skal også varme på, der bruges strøm, og af og til går noget i stykker eller bliver slidt op. Det hele løber op, og det er ikke så forfærdeligt meget, der bliver til overs. Ikke nok til en dankortløsning.

Billede4

Derfor ingen kreditkort hos mig. Det har været kontanter eller forudbetaling via banken.

Men – nu er MobilePay blevet opfundet. Se DET er en god ide. Det har jeg fået. Og også det der Swipp.

Har du også Mobile Pay eller Swipp, behøver du ikke længere have kontanter med. Det er nok med mobilen – hvis vi altså lige kan gå udenfor på det sted på græsplænen, hvor dækningen er rigtig god.

For nok lever vi i moderne tider, men jerntag

Tag1

og store træer

Billede3

er ret ligeglade med, om vi har brug for trådløse forbindelser.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

4 kommentarer til “Nu med Mobile Pay”

 1. Nåhhh……..du bor nok i ukantsdanmark………okay det gør jeg også, jeg har også fået mobil-pay, men glemt koden :-S. Men det er da smart, skal også have mit op at køre :-), kh Margit

  Like

  1. Det vil du ikke fortryde, Margit. Jeg har altid stået for indsamlinger på arbejdet, og altid endt med, at nogle har glemt at betale, og jeg har glemt at kræve ind. Nu sender jeg bare en mail – send 25 kr. til mig til ditten og datten, og så er indsamlingen overstået på et splitsekund. Så se, om du ikke kan komme i tanke om din kode 😀

   Like

 2. hih … godt Karen… vi må følge med tiden, – som mine børn siger, når de synes der går for meget madam blå i den !!!!

  Like

Der er lukket for kommentarer.