Kreativt Genbrug

Jeg har købt en bog. Ikke bare en bog, men en rigtig god bog. Det er Nina Ewalds seneste: Kreativt Genbrug – Ideer til Haven.

Billede5

Delt ind i sektionerne ‘Materialer fra have og natur’, ‘Byggematerialer’ og ‘Alverdens ting og sager’ deler Nina gavmildt ud af de kreative ideer, hun har i sin egen have, og som hun er stødt på under sine mange havebesøg i ind- og udland. Der er ideer til enhver, der gerne vil gøre haven mere spændende – også uden at bruge en formue (man ikke har) på projektet.

Allerede da jeg første gang hørte, at bogen var på trapperne, tænkte jeg, at det er en af den slags bøger, jeg vil låne hjem fra biblioteket igen og igen. Og så ræsonnerede jeg, at det nok i virkeligheden var billigere bare at købe bogen end at betale de talrige biblioteksbøder, det nok ville afføde…

Billede6

Jeg bestilte bogen direkte hos Nina Ewald og fik den med posten på udgivelsesdatoen – signeret endda. Ved samme lejlighed bestilte jeg 7 Små Dværge, der kunne tage sig af lugningen, mens jeg gik rundt og lavede kreative ting i haven. Desværre var de i restordre, fik jeg at vide, så lugningen står jeg altså stadig selv for.

Men bogen er god, der er masser af ideer og inspiration, og når man kun et par enkelte projekter i løbet af denne sæson, er der jo endnu en havesæson næste år. Og masser af hyggelig sofatid ind i mellem, hvor man kan planlægge og drømme.

Billede4

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

6 kommentarer til “Kreativt Genbrug”

 1. Kære Karen
  Mange tak for den fine omtale af min bog – den er jeg MEGET glad for! Først og fremmest, fordi du er blevet inspireret – det er så vigtigt, at læserne får ideer og inspiration til projekter i deres egen have. Og så ligger ideen med ikke bare at smide væk mig stærkt på sinde.
  De 7 små dværge må du nok kikke langt efter – det lader til, at de er udgået af produktion!
  Mange gode have-hilsner
  Nina

  Like

  1. Jeg er helt enig i din filosofi om ikke at smide væk. Hverken ting, tøj eller mad. Ting kan bruges på nye måder i hus og have, tøj kan man lave patchwork af eller give væk, og madrester kan blive til nye lækre retter. Kun ét problem, og det er at få tid nok – virkelig en skam, at man ikke laver 7 små dværge i samlesæt længere. Enhver kvinde har brug for sådan et sæt 🙂
   Mange hilsener, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.