Et ekstra gæsteværelse på hjul

Et ekstra gæsteværelse er godt at have. Det er ikke et, der kan bruges af B&B gæsterne, men til vores private gæster går det fint. Det er nærmest lidt luksus – som et gæstehus i haven. Det er vores campingvogn, den brugte campingvogn vi købte i efteråret og indviede på turen til Tyskland.

Billede4

Dengang sagde jeg, at den indvendigt mest af alt lignede et bordel i Hamburg – i hvert fald kunne jeg forestille mig, at et bordel i Hamburg kunne se sådan ud. Netgardiner var der. Ud over persiennerne og med ubestemmeligt grå ‘pyntegardiner’ som et tredje lag. Det er der lavet om på siden.

Nye gardiner af Provencestof – i glade og ferievenlige farver. Stadig tøjlede med en ring i midten, så de ikke glider frem og tilbage, når vi kører. Praktisk er man jo nødt til at være.

Billede2

Puder og plaider.

Billede1

Af stofresterne vil jeg lave en tehætte og dækkeservietter. Når vi skal på ferie, bliver det i en superhyggelig vogn. Måske skal Provence stofferne engang rejse ud og se, hvor de stammer fra? Hvem ved. Med en campingvogn bestemmer man helt selv.

Og så kan den altså også bruges som gæsteværelse, når vi har mange overnattende private gæster, og det er nu slet, slet ikke så ringe.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

5 kommentarer til “Et ekstra gæsteværelse på hjul”

  1. Hej Karen, dejligt med et ekstra værelse, det kan altid bruges, ser super hyggeligt ud. Håber at den kommer med på mange ferier sammen med jer :-), kh Margit

    Like

  2. Det ser rigtig hyggeligt ud, og jeg er fuld af beundring for alle de mange ting, som du når ud over “den daglige drift”. God fornøjelse til overnattende gæster og jeres udflugtsture.

    Like

Der er lukket for kommentarer.