Rosa X-faktor

Den norske haveblog Moseplassen har udskrevet en konkurrence. En x-faktor konkurrence. Hvilken rosa blomst i din have har det lille ekstra?, spørger hun. Og jeg må da helt klart svare: de rosa floks. De rosa høstfloks, der blomstrer så overdådigt, dufter så dejligt og tiltrækker bierne og alle de spændende sommerfugle.

Billede3

Billede8

Den er ikke sjælden. Den er ikke vanskelig at dyrke. Den er nem, glad og dejlig 🙂 Faktisk stammer alle mine rosa floks fra én eneste lille plante, købt i en plasticboble i Netto. Så den skal da også have ekstra point for det.

Den bør faktisk vinde x-faktor konkurrencen, bør den ikke?

Endnu en gang – god tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

9 kommentarer til “Rosa X-faktor”

  1. Den får også et point fra mig. Floks er en blomsterrig og taknemmelig plante.
    God tirsdag. Ellen

    Like

Der er lukket for kommentarer.