Nu også på Pinterest

Nu er jeg også kommet i gang på Pinterest. Man må jo prøve at være bare en lille smule med, ikke? Jeg har faktisk været på  Pinterest en tid. Er bare aldrig rigtig kommet i gang med at bruge den.

Ikke før Fru Pedersen fra Fru Pedersens Have viste Margit Bruun fra Bruuns Have og mig, hvad man egentlig kunne bruge sådan en Pinterest dims til. Så var det jeg tænkte, at det da faktisk var ret smart. Man kan nemlig gemme sine billeder på forskellige opslagstavler – og man kan lave lige så mange opslagstavler med forskellige emner, som man vil.

Pinterest

Jeg har lagt en masse af mine billeder på Pinterest nu. Fordelt på opslagstavler om dekorationer, om haven, om mad og om den helt vidunderlige natur, vi har her i og omkring Skivholme. Et par billeder af dyrene er det også blevet til.

Billede5

Og jeg har fundet masser af billeder hos andre af ting, jeg godt kunne tænke mig at lave en gang. Eller ting og steder, der bare var så smukke eller spændende, at jeg havde lyst til at huske dem.

Men det er noget af en tidsrøver, hvis man ikke passer på. Man bruger lang, lang tid på at kigge og drømme om at lave både det ene og det andet – og så går tiden med det, og man får ikke lavet spor.

Pinterest1

Alle billeder her på bloggen, kan du selv føje til dine egne Pinterest opslagstavler, hvis du har lyst. Bare tryk på det røde P nederst under hvert indlæg. Så kommer billederne frem, og du kan vælge, hvilke du har lyst til at ‘pinne’ – altså slå op på en af dine egne opslagstavler. Det kunne jo være et sted at gemme den ret, du gerne vil lave en gang? Eller den deko, du har lyst til at lave? Eller bare noget, du gerne vil huske en anden gang…

Pinterest 2

Har du lyst til at se, hvad jeg har ‘pinnet’? Og hvilke ideer jeg går og tumler med til nye projekter? (Det er noget med bittesmå ting… ) Så kig ind på Pinterest – her.

Du kan også vælge at følge enten alt – eller udvælge dig en de opslagstavler, der bedst passer til dine interesser. For at følge skal du altså bare være på Pinterest selv også. Man kan simpelthen skræddersy, hvad man vil se. Det er – som sagt – faktisk ret smart…

Nå – ikke mere snak – jeg må ud og se, om der er kommet noget nyt, jeg vil ‘pinne’…

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Nu også på Pinterest”

 1. Ja Karen, så har du lige gjort mig opmærksom på at det skal deles op i mapper, så jeg må igang. Ikke fordi jeg skal, men fordi jeg kan se det smarte i det :-), at man altid kan finde de billeder som jeg VED at der er der. Tidsrøvere……come on, hvad mener du med det ;-). Kh Margit

  Like

 2. Hej Karen. Smart ting, og du er ret godt til at “sælge” idéen. Jeg er snart nødt til at få mig en telefon, der kan andet end at ringe og skrive en sms 🙂 God fornøjelse med din nye platform, men godt at du stadig bliver her på bloggen også.

  Like

  1. Sådan en telefon har jeg heller ikke haft ret længe – og jeg foretrækker altid at bruge computer og tablet – mine fingre er for store til de små bogstaver på telefonen, synes jeg 🙂 Pinterest er på ingen måde et alternativ til bloggen – Pinterest er jo kun billeder – og når man som jeg elsker ord, har man brug for sin blog 🙂

   Like

Der er lukket for kommentarer.