Æblegrøn Mynte

Hvor heldig kan man være? Svaret er selvfølgelig: Så heldig. Så heldig at vinde to kønne kander i sart lysegrønt porcelæn. Mynte kander. Fra Drømmegaven. Myntestellet er på én gang let og rustikt, har de skønneste farver og passer præcis til min håbløst romantiske smag. En rigtig dejlig ting at vinde.

I regn og rusk kørte jeg i går ud ad Silkeborgmotorvejen fra Aarhus til Brugsen i Galten, hvor postudleveringsstedet for vores postnummer befinder sig. For pakken var kommet. Pakken med min kønne gevinst. Det var helt synd at åbne den.

Billede1

Det gjorde jeg nu alligevel. Men jeg har gemt båndet…

Billede3

I Brugsen havde de, udover kø ved postudleveringen, tulipaner, der ville passe perfekt i den store kande. Kønne, lyserøde tulipaner.

Billede4

Lige den slags, der kan lyse op på en mørk januaraften, hvor vinden hyler, og regnen slår mod ruden.

De havde også ranunkler. Og hvem ved sine fulde fem elsker ikke ranunkler?

Billede5

De kom over i den store metalskål, som også stammer fra Drømmegaven – den har slået sig fast ned i stuen som skål til årstidens pynt og dekorationer. De fik selskab af nogle æg, jeg lavede sidste år til Påske. Ja, det er alt for tidligt. Men de passede nu så godt til blomsten sammen med det brændestykke, jeg fandt i brændestakken før jul. Julerester og Påske på forskud. Det er vel der, vi er lige nu?

Billede6

Endnu en tak for gevinsten, Nana – jeg er meget glad for den 🙂

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

14 kommentarer til “Æblegrøn Mynte”

 1. Tillykke med kanderne – de er bare så skønne ❤
  Det sammen er tulipanerne og selvfølgelig Ranunklen ❤ ❤
  Se det var hele 3 ting 😉 Skønt

  Like

 2. Selv tak, søde Karen! Dejligt at du er glad for kanderne – og at du satte pris på den lyserøde indpakning. Jeg tænkte at når du havde overvejet de rosafarvede kander, skulle du have det rosafarvede papir 🙂

  Når jeg er i postbutikken i Brugsen med pakker, falder jeg også af og til (= ret ofte) for et bundt tulipaner eller påskeliljer (det var det i går) eller andet i samme stil. Og jeg elsker i øvrigt også ranunkler!

  Kh Nana

  Like

 3. Tillykke med din fine gevinst. Så fin en farve som passer til alle blomster. Æg er bare så livsbekræftende forårsagtigt, så lige nu står valget mellem at smutte i drivhuset og gøre noget der eller lave flere æg…måske lidt af begge dele. Sneen vælter ned, så det må vist blive til indendørs sysler i dag.
  Hilsen Rita

  Like

 4. Tillykke med gevinsten, det ser flot ud. Sidste år købte jeg ranunkler, jeg gemte dem sommeren over og pottede dem igen, de er kommet fint, så nu venter jeg bare på knopper 🙂

  Like

  1. Det må jeg prøve. De har ikke så godt af at stå inde – holder ikke så længe. Luften er for tør og for varm. Samtidig er det for koldt ude, så det kan godt være lidt af en udfordring at holde liv i dem 🙂

   Like

 5. ❤ lig tillykke med den smukke Gevinst.Ja Nana har nogle utrolig smukke Ting i sin Shop har været inde og lurenkigge nogle gange.Fruen kunne omsætte hele formuen sådan et sted og en meget vigtig ting…. Priserne,…..alle kan være med det er billigt i forhold til mange andre steder
  Go´Torsdagsdag

  Like

  1. Hej Hansi.

   Jeg må lige sige tak for de smukke ord om Drømmegaven. Jeg sidder da og er helt glad inden i lige nu 🙂 Tak skal du have!

   Mange hilsner fra Nana

   Like

Der er lukket for kommentarer.