Knasende is under støvlerne

Det knaser lystigt under gummistøvlerne igen. Mudderet er blevet stift. Sne og bølger af rimtåge har pyntet op til vinterfest i bakkerne omkring Skivholme.

Billede16

Solen kiggede op over horisonten ved 9 tiden i går. Ind mellem grenene i hegnet, hvor rimtågen stadig hang både i luften og på grenene.

Billede4

Køerne lå i det frosne græs med rim på ryggen og tyggede drøv.

Billede6

Jeg lærer aldrig at forstå dem – de har jo deres lune stald – men ude er åbenbart altid bedst. De er bedre isolerede end os, tror jeg. Noget med lidt mere pels på ryggen…

Billede7

Christie smagte på sne. Det vokser hun vist aldrig fra.

Billede8

Hækken havde fået glasur på bladene.

Billede12

Og vores lille hulvej var indrammet af rimdækkede træer og buske.

Billede11

Det tøede ikke i går, rimfrosten er der endnu, og der er kommet et ekstra lag på i nat. Det er vinter, når det er bedst. Ikke for koldt, ikke for glat, ikke stormende. Bare sprød, ren skønhed.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Knasende is under støvlerne”

    1. Det lyder dejligt. Klart, koldt og stille. Det er godt vejr til at gå ud i. Inde i Aarhus er der ingen sne overhovedet. Kun 20 min. hjemmefra…. utroligt så store forskelle over så kort en afstand.

      Like

  1. Jow smukt ser det ud her er det knap så kold men lidt rim er da dog i græsset.men træerne mangle det hvide overtræk
    go´Torsdagsdag

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: