Bloggen er blevet tre år gammel

Lige så stille sneg en mærkedag sig forbi. Den blev fuldstændigt overset. Glemt.

Bloggen havde fødselsdag den 13. januar. Tre år gammel blev den, men det var der ingen, der tænkte på. Hverken den dag eller resten af ugen.

Billede4

Hvorfor egentlig ikke? Vi plejer da ikke at glemme fødselsdage her i huset. Tværtimod. Vi fejrer dem allesammen. Vores egne, kattens og hundens. Vores med gæster og god mad, dyrenes med henholdsvis rejer og leverpostej.Og bloggens bliver da altid fejret med en kage. Jeg har ikke bagt nogen kage. Ikke skrevet noget fødselsdagsindlæg. Stakkels blog.

Billede1

Det må der rådes bod på i denne uge. Det med kagen altså. Fødselsdagindlægget er det jo lidt for sent med, eller hvad?

Den uge, der begynder i dag, bliver forhåbentligt mindre hektisk og mere overskuelig end den sidste, hvor først katten og så kareten kom til skade. Katten i poten og kareten i noget elektrisk – eller også var det noget elektronisk. Den kunne i hvert fald ikke starte. Vist noget med løse forbindelser. Dem kommer der aldrig noget godt ud af. Og modsat katten kunne kareten ikke nøjes med penicillin og en god dags søvn. Biler vokser sjældent sammen af sig selv. Og deres læger er endnu dyrere end dyrlæger.

Men tilbage til fødselsdagsbarnet – bloggen. Når den har haft fødselsdag plejer jeg da også at gøre lidt status. Hvordan er det gået i året? Hvad var de bedste indlæg – og de ringeste? Hvad har alle de tidlige morgener ved computeren ført til?

I år er svaret ganske enkelt: Glæde.

Glæde ved nye venner, nye ideer og nye projekter i køkkenet, i stuen og i haven.

Billede7

Glæde ved alle de ting, der sker her på gården, i landsbyen og i livet som sådan. Glæden ved dyr og mennesker. Madglæden. Og glæde ved at fortælle om det hele. Glæde ved alle de søde kommentarer fra jer. Og glæde ved et stadigt voksende besøgstal.

Der er faktisk omkring 1.000 sidevisninger hver dag sådan i snit. Det havde jeg aldrig drømt om. Måske er det sådan, at glæden kan nå ud over siden her og smitte lidt? Det håber jeg. For glæden er nu en gang den stærkeste drivkraft, vi har.

Billede1

God og glad mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

30 kommentarer til “Bloggen er blevet tre år gammel”

 1. Glæder mig til hver dag at se hvad du har at fortælle på din blog. Tak for mange gode ideer og opskrifter. Særlig din julesnaps har gjort lykke. Endnu en gang tak for den daglige hilsen og alt godt fremover. Annemarie

  Like

 2. Kære Karen
  Vi er lige kommet hjem fra et længere ophold i sommerhus. Selvfølgelig også stort tillykke herfra,
  kan efterhånden slet ikke undvære din blog. 🙂

  Like

 3. Jamen tillykke tillykke med papir og blyant kat og gris.. Der var så dejligt ude på landet solen skinnede og fuglene sang..Jeg skal lige ind og kikke på flere af dine opskrifter.. KH / BP.

  Like

 4. Et forsinket Te Løk mæ æ Blog ja det har været en fornøjelse at følge Bloggen samt dine beretninger i Hebe.og ikke mindst at hilse på Dig ,Per ,Puma og den glade og klappevenlige Jagthund hvis Navn lige er smuttet.og se de smukke omgivelser i lever i.selvom Vejret ikke var det allerbedste hin Februar Weekend i det Herrens År 2014.Men hvis vor Herre vil og Røv og Bukser holder så komer vi tilbage til Skivholme når Vejret er blevet bedre.Desværre blev vi jo pga Sygdom forhindret afskåret fra et Ophold i Skivholme i Sommers øv øv øv
  God Tirsdagsdag

  Like

 5. Stort tillykke med fødselsdagen. Håber du fortsætter, da din blog er en af dem der skal læses dagligt. Altid spændende at se hvad mad du laver eller hvad der ellers sker i og omkring Skivholme.

  Like

 6. Jeg læser også hver dag din blog med stor glæde. Bruger ofte dine opskrifter, men nyder når du skriver om stort og småt i Skivholme. Tillykke

  Like

 7. Glæden er nået ud over siden, og den har smittet. Det er en stor fornøjelse at følge din blog, suge til sig af dine mange ideer – både inde, ude og i køkkenet.
  Du er en knag til at formidle glæde og energi og til at få smilet frem.
  Kærlig hilsen
  Ellen

  Like

 8. Kære Karen, tillykke med 3 årsdagen plus nogle dage. Det er en skøn blog du har og du skriver altid sådan, at man får lyst til at læse det. Jeg er allerede begyndt at glæde mig til den bog du skal skrive, hvornår var det lige den udkom ;-). Er det ikke ved at være tid………………………….
  Forsat herlig dag, med forhåbentlig en god kage og du vil få mange flere blogvenner fremover, er jeg sikker på, kh og knus Margit

  Like

 9. Hejsa
  Et stort tillykke til dig og bloggen, åbner med stor glæde mailen og nyder dine livsbekræftende ord.
  mange hilsener
  Lisa

  Like

 10. Nej hvor sjovt, mit første prøveindlæg på min nye blog blev faktisk lavet den 13. januar…håber det betyder lykke.
  Jeg glæder mig så meget til at være en del af denne blogverden og blive inspireret og inspirere.
  God dag til dig..
  Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

  Like

 11. Kære Karen.
  Stort tillykke med bloggens 3 års fødselsdag, det er da vildt. Det er dejligt med læsere, det giver så stor en glæde at der er nogen der har lyst til at følge med, og lægger kommentarer. Du er også meget flittig til at blogge og deler dejlige opskrifter, tips og ideer, og oplevelser. Jeg nyder at følge med i livet på Dalsgaard i Skivholme.
  Kærlig hilsen Anette

  Like

 12. Til lykke til bloggen og til dens forfatter! Jeg har ikke kendt din blog så forfærdelig længe, men jeg er meget glad for den! Og jeg synes næsten jeg kender dig – sådan rigtigt, og det er jeg også glad for 🙂
  Kh Nana

  Like

 13. Tillykke til dig… og bloggen… Et forsinket tillykke er da aldrig for sent…..
  – og glæde spreder du helt sikkert…. Det er fantastisk her i denne blog verden!!!
  Jeg er vild med det – både at blive inspireret og inspirere….
  Ønsker dig og bloggen endnu et godt år i 2015…
  (jeg glemte også 1 års dagen – i dec…!! )
  Knus Susanne

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: