Forår – inde i varmen

Vejret skifter hele tiden – sol, snebyger, sol igen og så lidt slud. Vintergækkerne kigger op derude, og de første erantis er også dukket op.

Billede3

Når jeg går igennem haven, ser jeg tusind ting, der skal gøres. Det bliver dejligt at komme i gang, men jorden er så våd og mudret, at jeg er bange for at gøre mere skade end gavn.

Forårshaven er derfor flyttet indenfor. For – helt ærligt – forår er det ikke i januar, uanset hvor meget man drømmer om det. Men inde. Inde blomstrer det. De store hvide amaryllis er sprunget ud i køkkenvinduet.

Billede2

Alle sammen.

Billede1

På spisebordet blomstrer primula og spreder deres sarte og dejlige luft i stuen.

Billede3

Og på sofabordet er de røde grene i den varmt påklædte vase ved at springe ud.

Billede4

Kommer der et solglimt kan man næsten narre sig selv til at tro, at det virkelig er ved at blive forår. Og dagen er tiltaget med tre kvarter i dag.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

6 kommentarer til “Forår – inde i varmen”

  1. Vejret leger med os – og med naturen. Jeg troede ikke mine egne øjne, da en stor rhododendron stod med masser af smukke røde blomster i tre uger op til jul. Det kan man da kalde en hilsen fra foråret.

    Like

Der er lukket for kommentarer.