Nyt hyggeligt hjørne under trappen

Stormen har hylet, smidt omkring med grene og potter og gjort sit til, at vi kun har været ude for at tage os af det mest nødvendige i weekenden (læs: hundeluftning). Men man kan jo ikke lade indeliv kun være lig med sofaliv, så der er blevet ryddet op i hjørner og kroge og i skuffer og skabe. Det var faktisk ret hyggeligt.

Mit fine ‘livsfilosofi’-skilt er blevet hængt op under trappen i køkkenet, der er blevet ryddet op og pyntet op, så det pludselig er blevet til et rigtig hyggeligt lille hjørne. (Jo, den orange klump på trappetrinet er Pumas ryg – han elsker at ligge på trappen, så vi andre må steppe elegant udenom…)

Billede1

Der er stadig plads til de ting, der skal stå i hjørnet. Morgenmadsbakken klar til brug på radiatoren, hundekurven og kurven med ‘hundeting’ – negleklipper, børster, apport-dummyer osv. Kurven er bare flyttet ned under bordet på en skammel, og nu er der plads til at pynte på det lille bord. Mit terrarie, lys, korn i en kande og en lille helårsengel. En af dem, der tålmodigt venter på at komme med i haven til foråret.

Billede3

Dugen er en gammel damaskserviet – de bliver aldrig brugt som servietter, men de er kønne som små duge.

Hele køkkenet har fået et løft ved, at det ellers lidt skumle hjørne under trappen er blevet gjort hyggeligt. Der skal såmænd ikke så meget til at ændre et helt rums udtryk – det kan ligge i en ringe ting, som min Mormor plejede at sige.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

6 kommentarer til “Nyt hyggeligt hjørne under trappen”

 1. Hyggeligt hjørne… Har egentlig også bestemt mig for, at jeg skal bruge januar mdr. på at rydde op og gøre rent i krogene – inden det bliver forår, og vi skal ud igen….
  Elsker dit skilt…..

  Like

  1. Januar er en rigtig oprydningsmåned, og det er faktisk ret skønt at få ryddet op i krogene – det virker også mentalt 🙂 Skiltet er jeg også helt vild med – det kunne jo ikke være mere rigtigt.

   Like

 2. Det er nemlig rigtigt, der skal ikke så meget til for at ændre udseende og hygge op. Det er så dejligt efter at julepynten er kommet væk, så kan man lege på ny og på nye måder og så har du jo også fået dit skilt, dejligt :-),

  Like

  1. I januar er jeg helt vild med hvidt – det må være mangelen på sne, der gør sig gældende. Ja, jeg fik skiltet i julegave – dejligt – jeg har været vild med det, siden jeg første gang så det i et Isabellas for et par år siden 🙂

   Like

Der er lukket for kommentarer.