Blæst

Det stormer derude. Det pisker i træerne, og regnen slår mod ruderne og løber i strømme ned ad vejen. Vinden hyler ind gennem ådalen, og vindstød rammer huset, så det hele ryster.

Billede5

Det er godt indevejr, er det så. Vejr til at gemme sig for vejret og lade det passe sig selv derude. Det er det bedste, man kan gøre, når vejret sådan surmuler. Lade det passe sig selv. Så skal det nok komme over det og blive godt igen.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Blæst”

  1. “Når det knager, så holder det!”, sagde vi, da vi som børn skøjtede nede på branddammene, og isen knagede. Det trøster jeg mig med i dag, for det knager og brager helt vildt her. Jeg sidder lunt og godt – sådan et par hidsige dage tærer ekstra på oliebeholdningen.
    God weekend til alle, der sidder lunt og godt!

    Like

Der er lukket for kommentarer.