Fru Løbetud beklager sig voldsomt

Nogle ting er bare så godt set. Som Storm P tegningen fra 1937:

Billede1

Med noget i øjet, er der ikke ret meget andet, der fylder.

Sådan er det også, når man har influenza. Man ser ikke ret meget længere end til den næste kleenex. Energien er på lavpunktet. Bare at gå ovenpå og bære noget ned igen? Man er klar til at sove i 100 år bag en rosenhæk.

Sidst jeg havde det sådan var i 2007. Februar 2007. Så jeg er hovmodigt gået ud fra, at den slags ikke ramte mig mere. Jeg var bare FOR sej. Nå. Øh. Næh. Jeg har vist bare været heldig.

Det er i aftagende nu – jeg er begyndt at se alt det, jeg ikke har fået gjort i de sidste fire dage. Vasketøjet. Mudrede poteaftryk. Og begyndt at tænke på at få noget gjort ved det. Så småt. Jeg skal bare lige have en lur først.

Det er nok sundt en gang i mellem at blive mindet om, at man ikke er så übercool alligevel. Mon ikke?

God mandag – og hold dig fra folk med snotnæser. Det er den årstid, og de er giftige!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

10 kommentarer til “Fru Løbetud beklager sig voldsomt”

  1. Rigtig god bedring. Jeg synes, at man bliver MEGET syg af influenza, og meget overrasket over det. Hver gang.

    Like

    1. 🙂 Der er såmænd ikke sådan, at jeg er deprimeret. Snarere dybt forurettet og en forkælet møgunge – en midaldrende en af slagsen. Jeg var vild med din mistbænk med perlehyacinter. Billigblomst plejer at have dem til spotpris… Må vist hellere en tur derind en af dagene…

      Like

Der er lukket for kommentarer.