Hjerte løft din glædes vinger

Hjerte løft din glædes vinger… og flyv ud over Skivholmes snedækkede landskab. Tag kameraet med. For det bliver ikke smukkere, og det er syn, der skal gemmes, til det igen bliver gråt. For det gør det jo. Des mere grund til at nyde det nu.

Billede5

Jeg ville egentlig have fortalt om min mormors gamle rullepølsepresse, jeg har fået i julegave. Jeg ville egentlig også være gået i gang med at prøve den. Der kom bare noget smukt i vejen, så det bliver en anden gang.

Billede1

Der var mange andre ting, jeg også ville fortælle om. Det bliver også en anden gang.

Billede2

For det er for dejligt til, at ret meget andet er værd at se på.

Billede4

Billede3

Eller fortælle om.

Billede1

Så alt det andet? Det bliver en anden gang.

God søndag.

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

12 kommentarer til “Hjerte løft din glædes vinger”

 1. Smukke billeder…. og hvor ser fuglehuset smukt ud i snevejr… du har ret ..!!!
  Jeg har også en gammel rullepølsepresser…men… Jeg ser lige an hos dig !! 🙂

  Like

  1. Ja, fugleslottet er virkelig noget særligt. Det er jeg glad for, jeg købte, for hver gang, jeg går ud i haven, glædes jeg over det.
   Rullepølsepressen er fra halvtredserne og har været min mormors og flittigt brugt. Den er ret flot – mere gedigen end de nye og nogle mægtige skruer. Den skal få lov at stå til pynt også 🙂

   Like

 2. Rigtigt. De frostklare dage med snedækkede landskaber skal nydes. De er så smukke og varer så kort. Rullepølsepresseren den løber jo nok ingen vegne.

  Like

 3. Hvor er det bare skønne billeder, jeg længes efter at helbredet og jeg kan blive enig om en rask gåtur og forhåbentlig stadig med snedækket landskab 🙂

  Like

 4. Hvor ser der dejligt ud hos dig ❤ Her skinner solen også fra en isblå himmel 🙂
  Så nu vil jeg tage det varme tøj på og så . . . . . . . . . ud 🙂
  God Søndag

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: