Hebes Julenummer

I dag er det den første december. En vigtig dato. Den dag, hvor man tænder kalenderlyset for første gang. Den dag, hvor man åbner den første luge i julekalenderen. Den dag, hvor nedtællingen begynder for de små.

I dag er også den dag, hvor Hebes julenummer er kommet på gaden – på den digitale motorvej – du kan finde det her.

Billede1

Karens Klumme – altså min klumme – handler om juleglæde. For jule- og adventsglæde er det der fylder mit hovede – og hjerte – i hele denne måned. Det har jeg til fælles med de fleste af jer, ved jeg.

Billede2

Der er uddrag fra flere af de gode bøger, der er udkommet her i november – klar til julehandelen. Camilla Plum, Claus Dalby og Brødrene Price er alle kommet med ny bøger, og du kan læse et uddrag fra dem i det nye nummer af Hebe.

Billede3

Der er også masser af julegaveideer. For det med julegaverne kommer man vel ikke udenom. Og af og til kan det være godt med lidt inspiration. Hebe er faktisk også en butik. En butik, hvor man kan købe haveskulpturer (se på dem – der er nogle virkeligt flotte ting), brugskunst og også ‘finere lopper’. Prøv at tage et kig på Galleri Hebe – der er mange ting der, jeg sagtens kunne ønske mig.

I det hele taget må man sige, at folkene bag Hebe er ildsjæle, der brænder for det, de laver, og det er altid så dejligt at møde den slags mennesker og virksomheder – og en glæde at arbejde sammen med dem.

Billede4

Det er ikke mange julegaver, jeg vil købe i mainstream shoppingcentre i år. Noget er allerede købt hos Drømmegaven. Andet finder jeg i løbet af måneden hist og her og rundt omkring. Kun ønskesedler fra familiens børn (de der ønskesedler med varenumre og stregkoder skrevet med store bogstaver, så man ikke tager fejl) vil blive taget nogenlunde alvorligt. Ellers forbeholder jeg mig ret til fortolkning. Julen er jo ikke kun traditionernes, men også overraskelsernes tid.

God mandag – god 1. december.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Hebes Julenummer”

  1. Man sidder og kommer ganske i julestemning 🙂 Og den bliver sikkert bare stærkere når jeg har læst Karens klumme …
    Tak for link, søde Karen! Og god 1. uge i december. Må den blive fuld af julelys og juledufte 🙂

    Like

  2. vi fik Hebe allerede i går og som sædvanligt glæder vi os til at se det og især læse Karens Klumme
    god 1. Uge i advent til Folk og Fæ på Gården. 😀

    Like

Der er lukket for kommentarer.