Kommentarfeltet virkede ikke i går – nu gør det igen…

Det kører igen – der har nok alligevel været nødbemanding på trods af den lange Thanksgiving weekend.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Kommentarfeltet virkede ikke i går – nu gør det igen…”

  1. Kære Karen, kan forstå at du også har wordpress, hvem kan man kontakte som ved noget om det. Jeg vil gerne have lavet noget om på min hjemmeside, bla irriterer det mig, at når jeg laver et indlæg, så er det kun tekst man kan se i bloglisten, vil gerne have det billede med som omhandler indlægget. Kender ikke rigtig nogen der har wordpress, så nu faldt jeg lige over dig ;-), kh Margit

    Like

    1. Jeg ved det faktisk ikke, Margit. Jeg tror, det er indbygget i de forskellige temaer, hvad man kan vise, hvor… men prøv supporten. Du ved, den lille pop up i højre nederste hjørne, hvor der står Howdy, how can I help…

      Like

Der er lukket for kommentarer.