Løsningen på Muslingemysteriet

Muslingemysteriet

Billede2

er opklaret:

Jeg har fået en mail fra Morten fra bornholmskevarer.dk., og jeg lovede at bringe den – og mit svar – som et indlæg. Han skriver:

Hej Karen
Jeg beklager dybt at Du har fået denne dårlige oplevelse, det var mig (bornholmskevarer.dk) som stod for salget af denne musling på glas.
Muslingerne var blevet købt hjem p.g.a. kort holdbarhed fra Bornholms og det ville være skidt at smide varen ud, vi tænker meget over mad spild.
Vi kunne måske godt have skrevet med store bogstaver at varen var så billig p.g.a. datoen, der har vi fejlet, vi gjorde meget ud af fortælle netop omkring datoen og den kan have været smuttet et par gange, dette beklager jeg dybt.
Vi vil på ingen måde vil gøre alt for at sælge varer og Jeg er ked af at høre at bornholmskevarer.dk bliver betegnet som at være “skruppelløse” for vi gør meget for at være servicemindet. Og alt hvad vi foretager os bliver gjort med omtanke da vi repræsentere mange af de Bornholmske virksomheder.
Dog ved jeg også at vi ikke kan gøre alle kunder tilfredse, men jeg mener det er vigtigt at lytte til den kritik der kommer, om den så er berettiget eller ej, for kun igennem kritik kan jeg gøre det bedre for de kunder der handler hos mig.

Mvh
Morten
Bornholmskevarer.dk

Jeg svarede:

Hej Morten,
Jeg vil naturligvis lægge dit svar ind som indlæg, så alle, der har læst indlæggene her, får lejlighed til at se det.

De menneskemængder, der trængtes på årets Food Festival, gjorde det umuligt at snakke med hver kunde og personligt fortælle dem, at de skulle have muslinger til aftensmad i løbet af de næste par dage. I har været på Food Festival før, og skulle nok kunne regne ud, at det ville være lidt af et gedemarked en del af tiden.

Du har ret i, at man så vidt muligt skal undgå madspild, og på Food Festival er der stor fokus på netop det emne. Derfor undrer det mig da måske endnu mere, at I ikke gav den alt, hvad den kunne trække på den konto, og satte et stort skilt op med ‘Undgå Madspild – billige varer med kort dato’. I kunne have vendt jeres kundetilfredshedsfaktor markant ved at gøre en dyd af nødvendigheden.

Jeg skriver, at jeg jo bare kunne have checket datoen, og at sælgeren ikke havde gjort noget decideret forkert. Men jeg håber da på at se et skilt til næste Food Festival, hvis I har ‘undgå madspild’-produkter med. Selvom jeg nok har lært nu, at man ikke skal lade sig rive med af stemningen.

vh/Karen

Og så kan der vist ikke koges mere suppe på den pølsepind…. lad os komme videre ud i verden…

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

3 kommentarer til “Løsningen på Muslingemysteriet”

  1. Jeg må sige, at dit brev var langt det bedste af de to. Lad os håbe, han tager dit forslag til sig. Alene hans “Vi kunne måske godt have skrevet …” – var han seriøs og havde tænkt sig om, havde der stået “Vi burde selvfølgelig have skrevet …”
    God weekend til her begge!

    Like

Der er lukket for kommentarer.