Mit kæreste eje – nu på nettet

Kan I huske dengang først i maj, hvor jeg var med til optagelserne af ‘Mit Kæreste Eje’ på TV2 Østjylland? Med Mormors guldskål?

Nu kan man se udsendelsen på nettet. Egentlig kommer den først i fjernsynet på søndag, men i går så jeg, at man allerede nu kunne se udsendelsen på nettet. Det er første og nok eneste gang, jeg kommer i fjernsynet, så det er da spændende. Når man ikke er vant til det, er det en mærkelig følelse at se sig selv i fjernsynet – for slet ikke at tale om at høre sig selv. Men ok, som jeg så tit før har sagt: Kan man grine af sig selv, er der altid noget sjovt i nærheden….

Billede1

Her sidder jeg så og fortæller lystigt om den fine guldskål.

Billede2

Her bliver den grundigt undersøgt…

Billede3

Og her får jeg helt klart at vide, at Mormors fine guldskål kun er et par år ældre end mig, og totalt andensorterings…  Men pyt. Jeg er stadig glad for skålen, den har stadig ærespladsen i mit vitrineskab – og… det var sjovt at være med.

Har du lyst til at se udsendelsen, kan du se den her – sådan lidt på forskud.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Mit kæreste eje – nu på nettet”

 1. Nej hvor sjovt….jeg så udsendelsen i går uden at vide at det var dig. Du gjorde det godt, og fik præsenteret guldskålen flot. Rart at få sat ansigt på dig. Jeg havde så travlt med at sms min nevø for at sige der var tv fra Herskind…han er fra Sjelle, men bor i dag i Frederikshavn. Han må se udsendelsen på nettet .

  Like

 2. Hvor fint at se dig nærmest live! Det er noget andet end bare at se et fotografi. Og du gør dig da godt i tv 🙂 Jeg synes i øvrigt at guldskålen er rigtigt flot!

  Like

  1. Tak Nana 🙂 Jeg var sjovt nok ikke spor nervøs – det virkede helt naturligt at sidde der og snakke om guldskålen – og jeg synes altså også, den er flot. Dejligt maximalistisk.

   Jeg har fået pakken – hvor er hjerterne søde også i virkeligheden ❤

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: