Lidt skuffet over Bornholm

På Food Festival i år købte jeg et glas røgede muslinger. De var ikke så forfærdeligt dyre. Faktisk billige. Jeg troede, det var et festival-tilbud, købte et glas og stillede det i køleskabet til en fredag, hvor jeg ville lave nippemad med røgede muslinger.

Billede1

Det ville jeg i fredags. Men jeg skiftede mening.

Billede2

De var et godt hug ud over sidste salgsdato. Faktisk var holdbarhedsdatoen kun en uge efter Food Festival. Det var altså ikke et festival-tilbud. Det var bare et datotilbud – ligesom dem, de har i Brugsen. Der er bare den forskel, at i Brugsen skriver de det med store bogstaver. Det stod ingen steder i Bornholmerteltet på Food Festival, så vidt jeg kunne se. Ellers havde jeg ikke købt dem.

Jeg ved godt, det er min egen skyld. Man skal checke sidste salgsdato. Det gør jeg også normalt. Men ikke den dag. På Food Festival forventer man, at varerne er friske og lidt ekstra lækre. Det forventede jeg i hvert fald.

Netop den forventning om friskhed og lidt ekstra lækkert er nok den forventning, de fleste har med til et arrangement som Food Festival, og derfor er man nok lidt let at narre lige der, når musikken spiller. Det blev vi så – alle os, der købte de halvgamle muslinger.

Og nogen har fundet ud af, at bare det hedder noget med festival, kan man slippe af sted med hvad som helst, hvis indpakningen – både den fysiske og den ideologiske – er i orden.

De har ikke gjort noget decideret forkert. Alligevel er jeg nu lidt skuffet over dem.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

3 kommentarer til “Lidt skuffet over Bornholm”

  1. noget Møg men man kan være sikker på en ting,man kan ikke være sikker på noget,Jeg bliver også ofte skuffet over de ting der sælges på Bondens Marked på Gisselfeld Kloster,de svarer ikke til mine eller andres Forventinger, 😦

    Like

  2. Man kunne jo på en pæn måde henlede deres opmærksomhed på blog indlæget…. det er jo ikke den bedste reklame for dem…og de er endda KONGELIG HOFLEVERANDØR :O)

    Like

Der er lukket for kommentarer.