Vintertid

Nu har jeg i et halvt år glædet mig til, at jeg i dag skulle sove en time længere og ikke stå senere op af den grund. Alligevel gik det galt.

Det blev lidt sent i går, omkring midnat, og i dag skulle Bondemanden og hunden på jagt, så vi blev enige om, at det nok var helt fint at stå op ved 7 tiden. Som sagt, så gjort. Det var en smuk morgen. Der var et nærmest fortryllet, rosa lys over marken overfor, og det lykkedes mig at fange det med kameraet, da jeg var ude ved postkassen efter avisen på den morgenstille vej.

Billede1

Morgenmaden blev spist, avisen bladret, og Bondemanden gjorde sig klar til at tage af sted med en dansende hund ved sin side. Han tændte sin mobiltelefon. Så på klokken. Blev ganske stille. Klokken var ikke halv ni. Den var halv otte.

Nu er de taget af sted, jeg har lagt dej, sat vask over og er på vej i haven. Og klokken er ikke kvart i ti. Nej, den er kvart i 9 – og hele dagen strækker sig lovende forude.

Billede3

God søndag – håber, du fik den ekstra time i dag – det gjorde jeg – bare på en anden måde end planlagt.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

5 kommentarer til “Vintertid”

 1. det sker aldrig her,alle ure der ikke stiller automatisk om til henhodsvis sommer eller vintertid
  bliver stillet inden vi går hen og få Høns på Maven som de siger på Landet Go Søndaagsdag og så er der forhåbentlig noget med til Fryseren når Bondemanden vender hjem fra Jagt

  Like

   1. selv om Vufferen ikke skulle rende efter byttet er den psykiske spænding og intensitet mere end rigeligt til at udmatte sådan en ældrer Pige,vores aldrer Pige på knap 12 kan være på Low Battery Niveau efter at haft besøg af et par små poder og at holde et vågen øje med dem

    Like

Der er lukket for kommentarer.