Pyntesyg søndag

Søndag blev det tid til blomster og have. Først en tur op til Østrig efter grene med bær og kønne, rødmende blade. Det ville hunden meget gerne hjælpe med. Derefter en tur i køkkenhaven efter georginer. Vaser, skåle og oasis fra skabet. Tjek – klar til start.

En overdådighed af røde bær på køkkenreolen.

Billede5

En vase med de kønne frøstande fra benved på det lille bord i stuen.

Billede4

Og pyntefestens højdepunkt – en dekoration til stuebordet med en overdådighed af georginer, bær, frøstande og blade.

Billede6

Ingen klædelig minimalisme – bare fuld knald på farver og strukturer – overdådighed, når overdådighed også lige giver den en tand til.

Lutter lykke i en skål.

Og lavede hun så ikke andet den dag? Jo da – bedene foran B&B’en fik en tiltrængt overhaling. Der blev plukket et par kilo bønner, og nok de sidste hyben i år. Hovedparten af dem blev lavet til en lækker marmelade sammen med chili og æble. Men mere om det i morgen.

En skam, det er mandag, så man ikke kan gå rundt og nyde søndagspynten hele dagen i dag – men skidt – det bliver jo også aften på et tidspunkt.

Billede8

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Pyntesyg søndag”

 1. Skønne buketter og dekoration. Jeg begynder altid med buketter/dekoration – så får jeg mere lyst til at gøre rent :-)) Man har vel sine særheder 🙂

  Like

  1. Det er da en glimrende måde at sikre sig, at man får pyntet op – for hvis man ikke når rengøringen, har man da i det mindste buketterne 🙂 Men du ved jo, hvor meget jord sådan nogle firbenede kræ kan slæbe ind, så støvsugeren arbejder for føden…

   Like

 2. Hvor ser det dejligt med buketter og dekoration, det giver så meget glæde. Det er altid en stor fornøjelse at nyde resultatet af sine gøremål. Rigtig hyggelig aften i sofaen, når du kommer dertil 🙂 Knus

  Like

 3. Åh ja, det er dejligt at pynte 🙂 Vi gjorde rent i går, men jeg nåede ikke til pynten. Den skal jeg nå i dag! Det er dejlige billeder du viser, Karen. Man bliver helt glad af at se dem!

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: